Gå til hovedindhold

Maiken tester L7 Kuren

Maiken er en af vores fire testpersoner, der prøver kræfter med L7 Kuren. I løbet af de næste 10 uger, kan du hver uge følge hende i hendes op og nedture med L7 Kuren.

Maiken er en af vores fire testpersoner, der prøver kræfter med L7 Kuren. I løbet af de næste 10 uger, kan du hver uge følge hende i hendes op og nedture med L7 Kuren.

Navn: Maiken Hansen 

Alder: 27 år 

Civilstand: Gift 

Beskæftigelse: Arbejder som sosu-assistent i plejebolig 

Højde: 166 cm høj 

Start vægt: 86 kg 

Ideal vægt: 60 kg 

Ønskede vægt: 70-75 kg 

BMI: 31,3 

Aktivitetsniveau: Ok aktivitetsniveau. Dyrker håndbold et par gange om ugen, samt løb 1-2 gange. Meget aktiv i mit daglige arbejde som sosu-assistent. 

 

Hvorfor vil du gerne prøve L7 kuren? 

Valgte netop L7 fordi den kombinere low Carbo og faste. Tror det stabile blodsukker low Carbo kosten giver mig, kan være med til at gøre faste perioderne lettere. 

Det er rart at det er indenfor et bestemt tidsrum jeg må spise, for kl. 19 MÅ jeg bare ikke spise mere og så behøver jeg ikke at diskutere med mig selv hvad jeg har lyst til at spise og hvad jeg burde. 

 

Hvad forventer du af L7 Kuren: 

Jeg forventer mig at tabe mig nogle kg( gerne 10 kg) Håber mit blodsukker bliver mere stabilt og at jeg bagefter ikke har så stort behov for at 'snacke' om aften. Regner med at komme af med min sukkertrang.  

 

Tror du det bliver hårdt at faste? 

Ja selvfølgelig bliver det hårdt, men tror det er et spørgsmål om tilvænning. Bliver rart at vende kroppen fra at få mad i en hvis periode.  Men er da lidt nervøs for hvordan det kommer til at gå, da både lchf og faste på samme tid er nyt for mig. 

 

Hvilke udfordringer tror du der kan være under forløbet? 

Tror det bliver svært for mig når vi Eks. Skal i byen, til fødselsdag, fester osv. Vi er en familie der tit er på farten og har før haft svært ved at sige nej, det er sådan set min største bekymring. 

 

Læs alle Maikens blogindlæg her:

Maiken og hendes forventninger til L7 Kuren

Maikens første uge på L7 Kuren

Maikens anden uge på L7 Kuren

Maikens tredje uge på L7 Kuren

Maikens fjerde uge på L7 Kuren

Maikens femte uge på L7 Kuren

Maikens sjette uge på L7 Kuren