Gå til hovedindhold

Maikens femte uge på L7 Kuren

Så gik Maikens femte uge på L7 kuren. Men hun kan egentlig ikke lide, at kalde det for en kur, da hun selv ser forløbet, som min en varig livsstilsændring.

5. Uge på L7

Så gik femte uge på L7 kuren. Kan nu egentlig ikke lide at kalde det en kur, da jeg selv ser forløbet, som min vej til en varig livsstilsændring.

Den sidste uge er gået fint.

Har overholdt de løfter jeg har givet mig selv i forhold til træning. I mandags var jeg endda til en spinningtime, som jeg ikke har været længe. Det er bare super fedt at sætte en time af, hvor man bare forbrænder vildt mange kalorier.

På madsiden er jeg lidt mere udfordret. Der har været nogle fristelser, i form af to familiefester i weekenden, hvor LCHF-principperne ikke blev overholdt 100%, men det virker som om, at søndag altid er dagen, hvor jeg kommer på rette spor igen.

Livsstilsændringen smitter også lidt af på familien herhjemme, og vi spiser mere og mere det samme mad, som selvfølgelig er LCHF.

Det går stadig fint i fasteperioden. Jeg faster stadig mellem 19 og 07 og det er intet problem for mig at overholde. Har faktisk tænkt mig at bibeholde fasteprincipperne i hverdagene, når dette forløb er ovre.

Jeg har fået øjnene op for kokosolie i dette forløb. Det er en mega lækker råvare at stege mad i og så giver det generelt bare en god smag til de fleste ting. Jeg køber kokosolie billigt i netto, da det ellers er en ret så pebret råvare at bruge. Især til wokretter, smager kokosolie bare super godt.

Status

De her statusser bliver bare bedre og bedre. Vægten sagde til morgen -1,1kg og nu mangler jeg kun 1,9 kg for at have tabt 10 kg.

Jeg er faktisk mega stolt af mig selv og over at jeg har holdt løftet til mig selv for første gang i nogen år efterhånden. Jeg skal bare i mål inden 15 april og det kommer jeg også. 

Udover de 10 kg vil jeg gerne af med 5 kg mere, men nu er fokuseret retter mod mit 1. Delmål på 10 kg.

Denne uges madplan:

Mandag:
Endnu en restedag

Tirsdag:
Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg(opskrift fra madbanditten.dk), tilbehøret blev for mit vedkommende kogt broccoli og drengene fik ris.

Onsdag:
Rester fra tirsdagens menu

Torsdag:
Karamelliseret hvidkål med spicy oksekød(madbanditten.dk)

Fredag:
Stegt flæsk med persillesovs. Bønnefritter i stedet for kartofler og en lchf persillesovs.

Lørdag:
Oksespidsbryst med rodfrugter i ovnen og Mayo til.

Søndag:
Endnu en restedag

Har afprøvet LCHF-vafler. De blev super gode. Ovenpå lavede jeg lidt græsk yoghurt med vanille proteinpulver i og friske bær på toppen. Det smagte fantastisk. Opskriften findes på:
http://acie.dk/opskrift-lchf-vafler-uden-hvede-og-gluten/

 

 

 

 

Jeg har også afprøvet lidt forskellige proteinbarer fra bodylap.dk. De er gode at have med på farten og den variant de har der hedder minimum, indeholder et godt stykke under 10g kulhydrat pr. 100g. Godt til de dage, hvor jeg spiller håndbold osv.

For flere billeder og inspiration til L7/LCHF kan du følge mig på Instagram: mor_til_f

 

 

 

 

 

Læs alle Maikens blogindlæg her:

Maiken og hendes forventninger til L7 Kuren

Maikens første uge på L7 Kuren

Maikens anden uge på L7 Kuren

Maikens tredje uge på L7 Kuren

Maikens fjerde uge på L7 Kuren

Maikens femte uge på L7 Kuren

Maikens sjette uge på L7 Kuren