Gå til hovedindhold

Masterchef Jul

De kommende mandage vil du her på Slankeklubben.dk finde tips til en fedtfattig jul fra kokken Jesper Koch, samt et par lækre juleopskrifter fra en af deltagerne i dette års Masterchef Jul.

Inspiration til julemaden

Juleklokkerne kimer igen i år i MasterChef, når dommerne slår dørene op til køkkenet og byder 10 af de bedste amatørkokke fra sidste sæsons ”MasterChef – Danmarks største madtalent” velkommen tilbage bag gryderne i aften den 23. november kl. 19.00.

I det hyggeligt pyntede køkken mødes amatørkokkene her i en konkurrence på klassikere som flæskesteg, æbleflæsk og vaniljekranse. Undervejs bliver de også kastet ud i discipliner som fransk julemad og fedtfattige varianter, mens finalen er en udfordring i at fremstille den ultimative moderne julemiddag på blot to timer. 

De kulinariske krumspring vil vanen tro blive nidkært overvåget af de to dommere, Thomas Castberg og Jakob Mielcke, som også står klar til at smage på og bedømme de færdige kreationer, når uret siger, at tiden er gået.

MasterChef Jul konkurrencen udspiller sig over to uger, og én efter én må deltagerne forlade programmet, indtil der tilsidst kun står tre madekvilibrister tilbage i den store jule-finale.

De tre finalister skal lave den ultimative menu til juleaften, og der skal selvfølgelig både laves hovedret og dessert. Det bliver en demonstration af teknikker og tårnhøjt, gastronomisk niveau, for de tre finalister går helt nye og overraskende veje i julekøkkenet.

Se med i aften

MasterChef Jul har sæsonpremiere i aften den 23. november kl. 19.00 på TV3. Den kommende tid vil du her på Slankeklubben.dk finde gode tips til en fedtfattig jul fra Kokken Jesper Koch, samt et par lækre juleopskrifter fra en af deltagerne i programmet.  

Programmerne kan ses mandag - torsdag kl. 19.00, der er finale torsdag den 3. december.

Læs mere om