Gå til hovedindhold

Når slankekuren ikke virker

Hører du til de mange mennesker, der har prøvet den ene slankekur efter den anden uden at opnå varigt vægttab?

Hører du til de mange mennesker, der har prøvet den ene slankekur efter den anden uden at opnå varigt vægttab? Og har du måske fornemmet, at din overvægt skyldes andet end indtagelse af for mange kalorier og for lidt motion? Så er vægttabsterapi måske noget for dig.

Psykoterapeut Vibe Korsgaard mener, at du kan opnå et varigt vægttab ved at lytte til din sult. Hun har mange års erfaring med behandling af overvægtige via sin vægttabsterapi, hvor hun bl.a. arbejder med de bagvedliggende årsager til overvægtsproblemer.

Læs også: Vibe Korsgaard fortæller om vægttabsterapi

Vil du prøve vægttabsterapi?

Vil du gerne have hjælp til at opnå et varigt vægttab, kan du downloade fem lydfiler med Vibe Korsgaards vægttabsterapi. Lydfilerne koster 99 kr. pr. stk. eller 289 kr. for alle fem. De kan afspilles på din computer, tablet eller smartphone, præcis når det passer dig.

Dette er nogle uddrag fra kvinder, der har benyttet sig af Vibes vægttabsterapi:

Testperson 1:

- Jeg har en afslappet, god følelse i krop og sind. Er uvant med meditation, men tror/føler, at det kan læres, og at jeg kan få glæde af at meditere fremover.

Testperson 2:

- (...) jeg har fået en opmærksomhed med mig ift. at ligge mærke til, hvor min sult er reel eller måske noget andet, jeg skal snakke med den om.

Testperson 3:

- Prøvede at holde fokus på min sult, som knurrede helt vildt i starten, men efterhånden som jeg kom længere ind i meditationen, blev den mindre og knap så knurrende. Jeg har svært ved at sætte billede på den, og dog fornemmer jeg, den er rund og hvid og sidder i den øverste del af maven. Det var det første, der kom til mig. Ellers har den altid været der, så det er svært at sige, hvornår det er begyndt. Har altid været der, sulten.

- Fornemmer allerede, at jeg fremover vil tænke over hvad og hvor meget, jeg putter i munden, og det er jo rigtig dejligt og positivt.

Testperson 4:

- Jeg vidste godt i forvejen at jeg spiser på mine følelser, men det er rigtig fint at blive mindet om det, og vide at jeg har et valg.

- Det er super skønt at blive bevidst om, at jeg kan snakke med den (sulten), og mærke hvad den virkelig behøver.

Læs også: Maj-Brith fik kærlighed via mad - fulgte terapiforløb hos Vibe Korsgaard