Gå til hovedindhold

Nyt år med nye mål

Julemaden er spist, og mange af os er blevet tungere, end vi var før jul. Hvis du vil af med de ekstra kilo i en fart, er det nu, du skal sætte ind.

Nyt år med nye mål

Julemaden er spist, og mange af os er blevet tungere, end vi var før jul. Hvis du vil af med de ekstra kilo i en fart, er det nu, du skal sætte ind. Det er nemlig meget lettere at tabe de sidst ankomne kilo, end dem, der har siddet der i mange år. Så jo længere, du lader stå til, jo sværere bliver det at komme ned i vægt.

Kom i gang

Hvis du hvert år forsøger at komme ned i vægt, men ikke kan holde motivationen, skal du prøve at lave Goal Mapping-øvelsen, som du finderr her. Det er en helt ny måde at sætte sig mål på, og den virker. Det handler nemlig om at få følelserne med, når du skal ændre din livsstil. Det skal være meningsfuldt at foretage ændringer, ellers stopper du hurtigt igen. 

En måde at gøre det klart for dig selv på, hvorfor du vil ned i vægt, komme i bedre form eller holde op med at ryge, eller hvad dit mål nu er, er at sætte billeder på dine ønsker og drømme. Hvis du har prøvet en masse andre måder at ændre livsstil på, hvad så med at prøve noget andet denne gang?