Gå til hovedindhold

Sense Kuren - Louise og Diana taber sig sammen

De to veninder Louise og Diana har ligesom mange andre forsøgt at tabe sig ved hjælp af forskellige kure, men slankekure kan være svære at holde. Derfor besluttede de sig for at prøve Sense Kuren. I dag er venindernes livstil forandret og de har tilsammen tabt hele 34 kilo.

Veninder på Sense Kuren - vi taber os sammen 

Louise og Diana er slankeveninder. I flere år har de forsøgt at tabe sig sammen, men de fandt først de vise sten, da de blev introduceret for Sense Kuren. Kuren har givet dem et naturligt forhold til både maden og deres egen krop. Sammen har de smidt 34 kilo.
– Jeg mangler fem kilo, så er jeg under 70, siger Louise K. Moritsen, 37 år.
 
For blot et år siden vejede hun 94 kilo, nu er hun 19 kg lettere.
– Jeg skal tabe mig seks-otte kilo mere, siger Diana Ryberg, 37 år. 
 

Familien kan være med og lidt fredagsslik er helt okay 

Tænk på det som en del af livet. Den lektie har de to slankeveninder lært. Sammen har de tabt sig med Vægtkonsulenterne ad flere omgange, ligesom de har forsøgt sig med flere andre kure. Men de virker ikke på den lange bane.
– Sense er anderledes, fordi man må spise alt, så familien kan være med. Vi spiser den samme mad, og jeg skal ikke veje maden ved bordet og være et dårligt eksempel for mine børn, pointerer Louise.
 
Hun har lige været til 60 års-fødselsdag, hvor der naturligvis røg flere usunde ting indenbords.
– Jeg skulle lige vænne tankerne til, at der er okay. Før dunkede jeg mig selv i hovedet og tænkte, at nu kan det hele være lige meget.
– Så længe det er et bevidst valg: I dag giver jeg mig selv lov til at spise fredagsslik. Så nyd det, stemmer Diana i.
– Før havde jeg en forbudt–liste, og efter en måned var det præcis de ting, jeg havde lyst til, siger Louise.
 
Selv om sommerferie og jul kan være udfordrende, så kommer de jo hvert år, det handler om at vænne sig til at komme godt igennem udfordringerne og acceptere, at vægten kan svinge med et par kilo. Det er naturligt. Når det bliver hverdag med Sense igen, så forsvinder de overskydende kilo helt af sig selv.
 
 

Du får lækre desserter til Sense Kuren i denne uges Ude og Hjemme nr. 17. Bladet er på gaden i dag onsdag den 26. april 2017.