Gå til hovedindhold

Solveigs første uge på 8 Timers Kuren

Solveigs første uge på 8 Timers Kuren er overstået og du kan læse om den her...

En god første uge

Min første uge på 8 timers kuren, startede med en rigtig god mandag. Jeg var topmotiveret og valgte tidsrummet 11-19. Jeg er af den støbning at, jeg ikke er så god til at spise morgenmad, og jeg valgte derfor at skubbe mine 8 timer til hen ad formiddagen. På den måde kan jeg spise aftensmaden i god tid, med min datter og samtidig ikke blive for sulten i løbet af aftenen. For ja.... Jeg er jo glad for mad. Specielt en aftenssnack.

Ikke så slemt som frygtet

Jeg må dog, til min egen overraskelse, sige at aftnerne ikke er så slemme som jeg frygtede. Jeg formår at holde mig til vand, te og en sjælden gang imellem en kop kaffe med en lille slat skummetmælk. (Ja, jeg kan altså ikke undvære min mælk i kaffen, desværre) Et par dage i ugen, var det svært for mig at holde mig inden for tidsrammen, idet jeg var sammen med veninder, hvor maden endnu ikke var færdig før kl 19. Øv... Men jeg lod mig ikke slå ud af synden, valgte at skubbe det i den anden ende, på trods af at det er "forbudt".

Bortset fra mine små sidespring, har det været et par gode uger med 8 timers kuren.

For mig fungerer det rigtig fint, da man stadig må spise almindeligt indenfor tidsrummet. Den bedste løsning for mig, når jeg har en travl hverdag, med en 3-årig.

Ved siden af kuren træner jeg 2-4 gange om ugen, hvor jeg løber og styrketræner. Sidste uge var jeg afsted mandag og fredag, og denne uge har jeg været afsted mandag, onsdag, torsdag og igen i morgen.

Kombinationen af kuren og træningen fungerer super fint for mig, og jeg er topmotiveret.

Den første vejning

Mit første resultat på vægten lyder på; 84,9 kg. Hurra! Første gang siden jeg første min datter, at jeg har formået at komme under 85 kg. 100 g, ak ja, men Gud hvor det motiverer mig :) Jeg har blod på tanden og er kampklar! 

Læs alle Solveigs blogindlæg her: