Gå til hovedindhold

Spelt med kylling provencal og grønt

Tilberedningstid: 25 minutter
4 personer

Det skal du bruge:
400 g kyllingfilet, i strimler
200 g perlespelt
4 spsk. olivenolie
150 g champignon
4 tomater
1½ rødløg
2 røde peberfrugter
1½ squash
1½ g frisk rosmarin
1½ tsk. frisk timian
2½ spsk. honning
Salt og peber

Tuna Nicoise

Sådan gør du:

Kog perlespelten efter anvisningen på posen. Varm lidt af olien på en stor pande eller i en wok og steg kylling letterne, der forinden er skåret i strimler, sammen med snittet champignon i fem-seks minutter. Krydr med salt og peber.

Skær tomater og rødløg i både og snit peberfrugter og squash. Grøntsagerne og resten af olien tilsættes og steges med på høj varme i cirka 4-5 minutter. Smag til med salat og peber. Kom til sidst rosmarin, timian og honning ved og rør det godt sammen.

Energi pr. portion
Energi: 499 kcal/2087 kJ
Kost bre: 5 g
Kulhydrater: 24 g
Fedt: 18 g
Protein: 33 g

Engelsk morgenmad

Læs mere om