Oksebøf med skyrbearnaise og bønnefritter
Ingredienser til oksebøf med skyrbearnaise og bønnefritter:
1 tsk. olivenolie
2 spsk. finhakket persille
½ tsk. revet citronskal (økologisk)
½-1 fed finhakket hvidløg
¼-½ tsk. tørrede chiliflager
150 g skyr
Knorr Bearnaise Sauce-pulver
200 g oksefilet friskkværnet peber.
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en frysepose og hæld olien ved.
Ryst det godt sammen, så olien fordeler sig på bønnerne.
Hæld dem ud på en plade med bagepapir.
Sørg for, at de ligger i et lag.
Steg dem i den varme ovn i ca. 25 minutter.
Vend dem efter ca. 15 minutter.
Bland persille, citronskal, hvidløg og chili og sæt til side til senere.
Smag skyr til med Bearnaise Sauce-pulver under omrøring.
Varm op over svag varme til lun.
For meget varme vil give en grynet sovs.
Dup bøffen tør.
Steg dem på en meget varm grillpande ca. 2½ minut på hver side.
Krydr med friskkværnet peber.
Krydr bønnefritterne med urteblandingen inden servering.