Gå til hovedindhold

Stine tester 8 Timers Kuren

Stine er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 8 Timers Kuren. I løbet af de næste 12 uger, kan du hver uge følge stine i hendes op og nedture med 8 Timers Kuren.

Stine er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 8 Timers Kuren. I løbet af de næste 12 uger, kan du hver uge følge stine i hendes op og nedture med 8 Timers Kuren.

Navn: Stine Maiken Månsson

Alder: 27

Civilstand: Single

Beskæftigelse: Pædagog i en vuggestue

Højde: 183 cm

Start vægt: 94,2 kg :-(

Ideal vægt: 78,8 kg

Ønskede vægt: Cirka 80 kg +/-

BMI: 28,1

Aktivitetsniveau: Har været inde i en dårlig periode træningsmæssigt af personlige årsager, men satser på igen at besøge FW 2-4 gange om ugen. Generelt har jeg jo heller ikke et stillesiddende job, da der er fart på i vuggestuen.

Hvorfor vil du gerne prøve 8 Timers Kuren?

Jeg vil gerne prøve 8 timer kuren, da jeg godt kan lide at den ikke har så mange begrænsninger OG at man ikke skal måle og veje alt man kommer i munden! Jeg kan godt lide tanken om at min krop for god tid til at bearbejde det jeg har indtaget, inden jeg udsætter den for mere den næste dag.

Hvad forventer du af 8 Timers Kuren? 

Jeg forventer at jeg taber mig og derved får mere overskud og energi i hverdagen - og at jeg efter forløbet kan blive bedre til ikke at snacke så mange lækkerier foran fjernsynet om aftenen.

Tror du det bliver hårdt at faste?

Både og... Jeg tror at det er et spørgsmål om at vænne sig til det. Så det skal da nok blive vildt hårdt i starten af forløbet, inden jeg har fået de nye vaner indgroet.

Er lidt bange for at det især bliver hårdt for mig om aftenen, hvor jeg ofte snacker (både sundt og syndigt). Er dog glad for at man under fasten må drikke andet end vand - har af samme grund udvidet mit terepertoire.

Hvilke udfordringer tror du der kan være under forløbet?

Jeg tror at det bliver en ret stor udfordring for mig hvad angår mit social liv. Selvfølgelig kan man hygge sig sammen uden mad og drikke (alkohol), men eftersom mit spisevindue er klokken 10.45-18.45, så skal man være tidligt færdig med maden i weekenden. Det skal nok gå - jeg har besluttet mig for at det her skal være en succes, så derfor giver jeg gerne afkald på nogle af de ting jeg gør nu. 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning