Gå til hovedindhold

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning

Så er Stines anden uge på 8 Timers Kuren gået og hun har resultatet af den første vejning - læs med her....

Så er anden uge på 8 timers kuren ved at være gået. Siden mit første blogindlæg har jeg været en tur på vægten, som sagde -2,3 kg - må indrømme at jeg først blev lidt skuffet, da jeg jo havde læst at man kunne forvente at tabe 4-6 kg den første uge. Nu synes jeg at det er okay, især hvis jeg fortsat kan tabe cirka to kilo om ugen, meeen det er jo nok ikke helt realistisk..

Den første vejning

Ved nærmere eftertanke er det også okay med de 2,3kg, for selvom jeg har overholdt mit 'spisevindue', så har jeg i løbet af ugen spist en muffin til et personalemøde og i weekenden blev det også til en fuldfed fastelavnsbolle - dog efter en lang gåtur i skoven. Det er jo ingen sag at komme ud og gå, når naturen byder på så smukt frostvejr! Det udnyttede min mor og jeg med en lang gåtur i skov og ved strand.

Eksperimenterer i køkkenet

Har længe været vild med at eksperimentere lidt i køkkenet, henter inspiration fra Instagram og kollegaer, men følger sjældent en opskrift fra start til slut. Nogle gange bliver det færdige resultat så heller ikke så godt som forventet ;)

I løbet af denne uge har jeg bl.a. fået en laksecreme med tomatsalat og lækre knækbrød, lasagne med fuldkornsplader og en masse grøntsager og i går aftes skulle det bare være nemt og hurtigt, så der fik jeg rugbrød med torskerognssalat (eller hvad man nu skal kalde det) og æg.

 

 

 

Synes at denne uge har været hårdere hvad angår sult om aftenen end den første uge. En af aftenerne var det så slemt at jeg børstede tænder og gik meget tidligt i seng :P

Bortset fra det, så går det stadig godt og jeg er overrasket over hvor simpelt og let det er. :)

 

 

 

 

 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning

Stines tredje uge på 8 Timers Kuren