Gå til hovedindhold

Stines femte uge på 8 Timers Kuren

Så er der allerede gået en uge igen, utroligt som tiden går... Følg Stines test af 8 Timers Kuren her...

Så er der allerede gået gode en uge igen, utroligt som tiden går...

Jeg har ikke meget at berette om fra denne uge, og jeg har ikke mødt de store udfordringer. Jeg synes stadig, at det går fint med at holde de 8 timer, og jeg føler ikke, at jeg mangler noget, i de timer jeg faster.

Vægten samarbejder også lidt igen, idet den nu siger 91,2kg, hvilket er præcis -3 kg - SKØNT! Så begynder det at være lidt sjovt igen..

Ugen største og eneste udfordring kom i går aftes, da jeg skulle til noget tøsehygge. Jeg havde overtalt dem til at vi mødtes allerede kl 17.30, så det ikke betød for meget for mit spisevindue. Inden mit spisevindue lukkede, nåede vi også at spise hovedret, og jeg fik to glas rødvin, samt et glas Verdi.

Da mit vindue lukkede drak jeg ikke mere alkohol, men 'nøjedes' med kaffe (med lidt mælk) og vand, hvilket jeg var ret stolt over. Det er dejligt at opdage, at man faktisk har lidt rygrad :-) Desserten, som på ingen måde var en light-udgave, spiste jeg dog udenfor mit spisevindue, men den var så lækker, at den var det hele værd :)

I dag skal jeg til min nieces tre års fødselsdag med boller og kage samt aftensmad - jeg håber så bare, at vi spiser forholdsvist tidligt, så jeg kan overholde mit spisevindue 

Nachos af proteinchips

Har i denne uge fået afprøvet at lave nachos med proteinchips, det var en rigtig god oplevelse, dog blev nogle af chipsene lidt bløde i det, men generelt lækkert og noget jeg vil prøve igen, som alternativ til de helt almindelige chips.

 

 

 

 

 

Sunde pølsehorn

Jeg har selvfølgelig også i denne uge eksperimenteret lidt i køkkenet. Havde set en opskrift på nogle sunde pølsehorn, som ikke helt matchede mine køkkenskabe, derfor redigerede jeg lidt i den og resultatet blev såå lækkert! De er sikkert også gode med lidt revet gulerod eller squash i. Pølsehornene spiser jeg med en sukkerreduceret ketchup til, som kan købes meget billigt (7-8kr mener jeg) i Lidl og som smager godt.

Pølsehorner cirka 10 stk.:

Kyllingepølser

2 dl sesamfrø

2 dl solsikkekerner

2 dl græskarkerner

1 dl hørfrø

2 dl skyr

6 æg

2 spsk loppefrøskaller (Husk)

3 tsk bagepulver

1 tsk salt

Solsikkekerner og græskarkerner blendes/hakkes og blandes så bare med resten af ingredienserne. Dejen, som er lidt klistret, formes så om pølserne og bages i ovnen i cirka 20 min ved 200 grader.

Bøf med quinoasalat

Den sidste lækre ting jeg vil vise jer, er fra min aftensmad i søndags - der fik jeg nemlig bøf med quinoasalat. Det er absolut ikke sidste gang det sker! Det var virkeligt nemt og så velsmagende. Blandede quinoa, avocado, ærter, tomater og forårsløg sammen og tilsatte så en dressing af olie, salt, peber og et fed hvidløg.

 

 

 

 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning

Stines tredje uge på 8 Timers Kuren

Stines fjerde uge på 8 Timers Kuren

Stines femte uge på 8 Timers Kuren