Gå til hovedindhold

Stines fjerde uge på 8 Timers Kuren

Stine er kommet igennem sin fjerde uge på 8 Timers Kuren – læs her, hvordan det gik ...

Stine er kommet igennem sin fjerde uge på 8 Timers Kuren – læs her, hvordan det gik ...

På rette kurs igen

Så var der pludselig gået to uger. Jeg har ikke fået opdateret her, da jeg desværre ikke har været på toppen. Hvilket også har gjort, at jeg ikke har tabt mig, men tog først et kilo på, som jeg så igen har tabt. Min krop taber sig åbenbart ikke, når mit sind ikke har det helt godt. Der er nu ved at være styr på det igen – mit indre korthus blev udsat for et mindre jordskælv, men det væltede ikke – det vaklede blot og er nu igen ved at være stabiliseret.

Selvom det ikke har meget med kuren at gøre, så synes jeg lige, at jeg vil dele mit fastelavnsbillede (se øverst) fra vuggestuen med jer – billedet er endt med at blive godt, men ihh ... jeg nåede at tage mange, før jeg fik et hvor vinklen på kinder, næse, kæbe og hals var okay. Forfængelighed!

Gør plads til fest

For knap et par uger siden skulle jeg til koncert om fredagen og til diamantbryllup med efterfølgende fætter/kusine hygge om lørdagen, som jeg nok havde forudset holdt 8 Timers Kuren ikke helt – og slet ikke om lørdagen. Som min veninde sagde, så gik mit ur i stå, og så 'vidste jeg jo ikke', at jeg ikke måtte spise og drikke. Det er vidst bare ris til egen r**, at kroppen efterfølgende var fyldt godt op med væske ... Puh!

Det skal der dog være plads til indimellem – men det er absolut ikke noget, der skal ske hver weekend! Derfor var jeg også ret stolt af mig selv sidste lørdag, da jeg skulle hygge med nogle veninder. Vores aftale lød på pizza, hygge og brætspil. Som den eneste fik jeg intet alkohol, men nød min ene medbragte Pepsi Max Cherry og derefter stod den på vand og te. Selvom jeg er 'høj hver dag', så følte jeg mig alligevel liiidt højere, da jeg gik hjem den aften.

Svært at slippe sukkeret

Jeg synes stadig at det går godt med at overholde kuren, selvom jeg indimellem har virkeligt meget lyst til snacks om aftenen foran fjernsynet. Mit svære punkt lige nu er at skrue ned for sukkeret i hverdagen. Synes egentlig, at jeg er god til at finde alternativer herhjemme og har også sukkerfri bolcher og lakrids liggende på arbejdet, problemet er, når jeg er på besøg – er simpelthen alt for dårlig til at sige "nej tak" hvilket giver mig meget dårlig samvittighed bagefter. Derfor er det endnu en gang tid til at lukke munden og lette røven.

Ugens madbilleder


Den dag jeg skulle til koncert havde jeg lavet ostesuppe til min veninde og jeg, den bestod meget simpelt af pikantost, vand, forårsløg og bouillonterninger toppet med kyllingeboller, røget skinke og frisk forårsløg.

 


Er ret vild med at lave forskellige former for "sammenkogt" på en pande, hvilket jeg også fik i denne uge. Kylling, forårsløg, champignon, ærter og squash med paprika og madlavningsfløde. Toppet med frisk forårsløg og peanuts, i bunden havde jeg quinoa.
 

 

 

 

 

 


Fredag eksperimenterede jeg igen i køkkenet – heldigvis endte det godt! Lavede laksetærte med fuldkornsbund, hakket spinat, laks, æg og hytteost – mums filibaba!


I weekenden blev der også tid til hygge søndag eftermiddag, hvor jeg lå på sofaen (efter træning) og så film og fik snacks – bestående af mango, blodappelsin og iskaffe. Det var nemt og lækkert!


Da jeg har to madpakker med hver dag, er foodprep meget populært hos mig. Smører altid madpakker dagen inden og elsker, når jeg har noget nemt og ekstra lækkert. Har i denne uge lavet bærkompot til min eftermiddagsmad, som er godt ovenpå skyr, hytteost, yoghurt eller havregrød. Den bestod af tre poser frosne bær (jeg brugte to hindbær og en jordbær), 2 spsk. Sukrin Gold, 1 tsk. vaniljepulver og en lille smule salt. Det hele skal bare i en gryde og småkoge indtil al væske er væk.

 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning

Stines tredje uge på 8 Timers Kuren

 

Stines fjerde uge på 8 Timers Kuren

Artiklen indeholder affiliatelinks