Gå til hovedindhold

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Læs om Stines første uge på 8 Timers Kuren

I skrivende stund er det torsdag aften og jeg er nu kommet fire dage ind i 8 timers kurens tolv uger. Jeg synes umiddelbart at det indtil videre har været ret nemt, og jeg har ikke følt den helt store sult i fasteperioderne, hvilket også gør at jeg tænker, om der så overhovedet sker noget... Det finder jeg dog først ud af, når jeg hopper på vægten, når første uge er overstået.

En overraskende vejning

Selve min opstart på 8 times kuren var lidt af slag i ansigtet, da vægten viste sig at være mere ubarmhjertig, end jeg havde håbet :( 94,2 kg - det er da uhyggeligt tæt på det store runde tal, som jeg har lovet mig selv aldrig at ramme igen. Med mindre det skyldes en evt. graviditet ude i fremtiden.

Jeg har tidligere vejet cirka 15 kilo mere, end jeg gør nu, og tanken om at runde 100 kg igen er virkelig skræmmende for mig. Derfor er det på tide, at vægten igen samarbejder med mig - og jeg er virkelig tændt på det! Ikke nok med at vægten var ubarmhjertig, så var det som om at min oversize træningstop var krympet lidt inde i skabet i løbet af december måned. Den formåede i hvert fald ikke længere at skjule min ekstra flomme på sidebenene. Gisp!

 

Mit spisevindue

Jeg har i dag været til træning for anden gang siden weekenden, og det er jeg faktisk ganske godt tilfreds med. Mit 'spisevindue' er kl 10.40-18.40, hvilket betyder, at når jeg har fri kl 16, så kan jeg ikke både nå at træne og komme hjem og få aftensmad, da jeg har cirka en times transport - derfor bliver maden prioriteret lidt højere, og så træner jeg på mine korte dage og i weekenden. :)

Jeg har valgt dette 'spisevindue' fordi det passer med at vi spiser frokost i vuggestuen fra kl cirka 10.30. Her spiser jeg min madpakke, som typisk består af to skiver rugbrød med pålæg, en ostehaps og/eller noget frugt og grønt. Klokken 14 spiser børnene eftermiddagsmad, og jeg drikker en hjemmelavet juice med frugt og grøntsager.  Jeg spiser min aftensmad omkring kl 18., og i løbet af aftenen får jeg et krus te eller to - har lige nu fire at vælge i mellem, to grønne og to sorte, for ikke at køre træt i den samme slags.

En af årsagerne til at det har været 'nemt' for mig at faste er muligvis, at jeg endnu ikke har været sammen med nogen efter arbejde, hvilket har gjort det nemmere for mig.

 

 

 

 

 

 

 

De to aftensmadbilleder er fra tirsdag og torsdag. Tirsdag fik jeg varmrøget laks med en spidskålssalat til :) Torsdag blev det en ret i ovnen med fuldkornspasta, kylling, friske grønne grøntsager (squash, broccoli og forårsløg) og champignon med madlavningsfløde :) 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning