Gå til hovedindhold

Stines sidste dag på 8 Timers Kuren

Læs om Stines sidste dag af kuren og hvordan hun har oplevet forløbet.
Så blev det kurens sidste dag.. Jeg har haft en ret svingende vægt i kurens forløb, men har været nede og ramme 90 kg for et par uger siden, i dag siger den dog 91.Det er ærlig talt møg irriterende at jeg ikke kan komme ned i 80'erne .. Jeg er dog ikke i tvivl om at det nok skal komme.
 
Det er lidt ærgerligt at kuren slutter nu, da jeg lige er startet med nye sunde tiltag i min hverdag. Jeg er nemlig begyndt at cykle på arbejde, hvilket giver cirka 27km hver dag. Det er virkelig skønt at være kommet i gang, og jeg er også kommet i gang med min træning i FW. Skønt! Men eftersom kuren slutter nu, får I ikke mulighed for at følge med mere herinde på slankeklubben.dk.. Skulle I have lyst til fortsat at følge mig, så kan I eventuelt finde mig på Instagram hvor jeg hedder stinemaiken :) Herinde har jeg billeder fra min hverdag heriblandt en masse madbilleder. 
 
Jeg har besluttet mig for fortsat at leve delvist efter 8 timers kurens regler, da jeg egentlig er blevet glad for at faste og jeg kan mærke at min mave og fordøjelse godt kan lide at få en madpause :)
Det var været spændende at få lov at være med som testperson og jeg vil til enhver tid gøre det igen - man kunne også sagtens have været mere 'fanatisk' omkring kuren end jeg har været og så sikkert også fået et større vægttab.. Dog er der da sket noget... Jeg har tabt 4,2kg, mit BMI er gået fra 28,1 til 26,9 - så i følge BMI er jeg stadig overvægtig, men kan se at der sker noget med min krop. Har lavet et lille collage med billedet fra første uge og et fra i går, det er ikke den helt store forskel, men jeg føler mig stærkere nu og føler at jeg er på rette vej.
 
 

Mine sidste madbilleder:

 
Jeg havde fødselsdag i påsken, og havde inviteret min mor og bror til tre retter. Til forret fik vi en lækker 'tropisk' rejecocktail med mango, avocado, feldsalat, hjemmelavet chilidressing og ristet rugbrød.
 
 
Til dessert fik vi en sundere udgave af blueberry cheesecake.
 
 
Til frokost forkælede jeg mig til med lækkert rugbrød fra Langenæs Bageren med avocado og varmrøget laks.
 
 
I denne weekend er jeg blevet godt forkælet med disse to lækre salater; en lun gulerodscarpaccio og broccolimos med sprød stok.. Mums!
 
 
Weekenden sluttede også med en lang gåtur med en skøn veninde, hvor vi bl.a. kom forbi Marselisborg Lystbådehavn, hvor vi fik en lille is:)