Gå til hovedindhold

Stines tredje uge på 8 Timers Kuren

Stine er stadig i gang med 8 Timers Kuren og du kan her læse hvordan det går...

Stine er stadig i gang med 8 Timers Kuren og du kan her læse hvordan det går...

En udfordring

Så er endnu en uge gået.. Jeg har i denne uge fået min første større udfordring. Havde en veninde på besøg til spisning, vi ses cirka hver anden uge og det plejer også gerne at indeholde en flaske vin. Jeg havde på forhånd fortalt hende om 8 timers kuren, så hun var forberedt.

Jeg overholdt trods alt mit spisevindue, men nåede også at få en halv flaske vin. Selvom jeg virkelig gerne vil tabe mig, så er det bare svært at bryde med sådanne hyggelige 'vaner' og jeg bliver nok aldrig fanatisk med noget.

En øv vejning

Jeg burde måske stramme mere op, for det var noget af en skuffelse at komme på vægten denne gang! 91,8 kg hvilket vil sige minus 100g... 100 GRAM !? Min konto kan på få timer smide et til flere kilo og jeg formår kun at 100 gram på en hel uge.. Øv!

Fra jeg var barn har jeg altid drukket et glas mælk inden sengetid, da det jo er udenfor mit spisevindue, reducerede jeg det til et halvt glas. Det er vel at mærke minimælk. Nu har jeg så helt droppet mælken inden sovetid, i håb om en lille forskel. Da jeg lider af irriteret tyktarm plejer jeg om morgenen at drikke loppefrøskaller i et glas juice, men da det også er udenfor mit vindue, vil jeg nu forsøge om jeg kan rykke det til om eftermiddagen. Skulle det af en eller anden grund give gener, må jeg jo bare rykke det tilbage og håbe, at et halvt glas juice ikke skader kuren for meget.

Disse to små reguleringer håber jeg, kan gøre en forskel i sidste ende :-)

Det går stadig ok med kuren

Jeg synes ellers stadig at det generelt går fint med at være på kuren. Jeg har stadig en del aftener, hvor jeg har vildt lyst til andet og mere end bare te, men er endnu ikke faldet i - så derfor sidder jeg troligt og skåler i min te hver aften :-) Sådan et lille te-selfie her i starten af kuren, kan måske også senere være gavnligt at se tilbage på, da de fyldige kinder så muligvis er blevet lidt mindre. :P

Den kommende weekend byder på udfordringer... Fredag skal jeg spise med en veninde og til koncert, hvilket nok resulterer i et par øl efter spisevinduet og lørdag skal jeg til min Farmor og Farfars Diamantbryllup med efterfølgende fætter/kusinehygge, hvilket nok også indeholder alkohol udenfor vinduet :-/ men lad os nu se hvor slemt det reelt bliver, ingen grund til at tage sorgerne på forskud.

Ugens madbilleder :-)

Har for første gang prøvet at lave proteinpandekager - det er godt nok nemt! To scoops pulver og vand i en shaker og så på panden! Lækkert.. Da de var lavet pyntede jeg dem med frisk frugt og zero topping. Mums filibaba.

 

 

 

 

I løbet af ugen har jeg også prøvet en ny opskrift, som jeg fandt her på Slankeklubben, på kokosbrød med banan. Det blev virkeligt godt og var så nemt, lige noget for mig som ikke gider bage i flere timer. Havde dog ingen hasselnødder, så brugte i stedet 100g mandler, næste gang vil jeg også prøve med en banan mere, da jeg tænker at det så bliver mere banankage-agtigt.

 

 

A pro pos nemt, så blev et af ugens aftenmåltider til en tallerken med rejer, æg, avocado, tomater, lidt ramsløg pasta og en hjemmelavet dressing. Virkeligt nemt og meget lækkert.

 

 

 

 

Læs alle Stines blogindlæg her:

Læs om Stines forventninger til 8 Timers Kuren

Stines første uge på 8 Timers Kuren

Stines anden uge på 8 Timers Kuren og den første vejning

Stines tredje uge på 8 Timers Kuren

Stines fjerde uge på 8 Timers Kuren

Stines femte uge på 8 Timers Kuren