Gå til hovedindhold

Æggevaffel med capresesalat

Denne æggevaffel kan spises som et nemt og lækkert måltid morgen, middag eller aften. Kombinationen af sprød vaffel og frisk tomatsalat fungerer fint uanset tidspunkt.

Ingredienser til æggekage med capresesalat:

1 stk.

Æggevaffel:
2 æg
1 spsk. mælk
Salt og peber
Lidt olivenolie til stegning

Capresesalat:
½ frisk mozzarellakugle (gerne bøffelmozzarella)
6 små tomater
1 stilk frisk basilikum
2 tsk. olivenolie
1 tsk. balsamicoeddike
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Æggevaffel:
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen med en elpisker.
Varm vaffeljernet op, smør det med olie, og hæld æggemassen på.
Steg æggevaflen, til den er sprød.

Capresesalat:
Riv bøffelmozzarella i små stykker.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Bland forsigtigt mozzarella, tomater og basilikum-blade sammen i en skål.
Rør olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber sammen til en dressing, og vend dressingen i capresesalaten.
Anret æggevaflen med caprese-salat på toppen, og servér straks.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk