Gå til hovedindhold

Æggewraps med laks og avocado

Lav nemme wraps af æg, og fyld dem med grønne og cremede grøntsager og laks. En rigtig luksuriøs frokost eller et let og sundt aftensmåltid.

Ingredienser til æggewraps med laks og avocado:

4 personer

6 æg
1 tsk. salt
1 spsk. smør til stegning

Fyld:
2 modne avocadoer
50 g frisk spinat
150 g flødeost naturel
400 g røget laks
½ citron
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Pisk æg og salt sammen.
Smelt smør på en varm pande, og steg helt tynde æggewraps.

Fyld:
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Skyl og dup spinaten tør.
Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem.
Pres saften af citronen, dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber.
Rul wrappen sammen, og servér straks.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk