Gå til hovedindhold

Avocado-is med mynte og chokolade

Avocado-isen kan både laves med og uden ismaskine. Resultatet bliver en blød og cremet is med masser af smag og crunch fra den hakkede chokolade.

Ingredienser til avocado-is:

4 personer

2 modne avocadoer
1 usprøjtet limefrugt
5 dl græsk yoghurt 10 %
100 g flormelis
1 bundt frisk mynte
100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Del avocadoerne i halve, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske.
Riv skallen fint, og pres limefrugten.
Blend avocadokødet med yoghurt, limeskal, flormelis og meget finthakket mynte i en blender, til massen er cremet.
Hak chokoladen, og vend den i.
Kør iscremen på en ismaskine efter maskinens anvisninger, eller hæld den i en beholder med låg, og sæt den i fryseren i mindst 8 timer. Du behøver ikke at røre i den undervejs.
Tag isen ud af fryseren ca. ½ time før servering.
Servér den i kugler, evt. med lidt hakket chokolade på toppen.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk