Gå til hovedindhold

Daddelkugler med chokolade og kokos

Lækre daddelkugler med mørk chokolade er eminente, når den lille lækkersult melder sig. De er nemlig meget sundere end mange af de andre små snacks, du ellers måtte ty til.

Ingredienser til daddelkugler:

6 stk.

½ vaniljestang (gerne bourbonvanilje)
40 g mørk chokolade 70 %
200 g udstenede friske dadler
6 spsk. rent kakaopulver
2 spsk. kokosolie
6 spsk. kokosfibermel

Drys:
200 g kokosmel

Fremgangsmåde:

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab vaniljekornene ud.
Hak chokoladen.
Hæld alle ingredienser i en foodprocessor, og blend, indtil dejen samles til en ensartet masse.

Drys:
Tril dejen til kugler, og rul kuglerne i kokosmel.
Opbevar daddelkuglerne i en lufttæt boks i køleskabet indtil servering.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk

Læs mere om