Gå til hovedindhold

Grøn hummus med edamamebønner

I denne cremede hummus giver avocado, persille og edamamebønner den flotte, grønne farve. Dippen er god i pitabrød eller til at dyppe sprøde grøntsagsstave i.

Ingredienser til grøn hummus:

1 avocado
1 håndfuld kruspersille
300 g edamamebønner uden bælg, fra frost (optøede)
2 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
½ spsk. salt
1 dl græskarkerner
1 spsk. stødt spidskommen
1 dl olivenolie

Fremgangsmåde:

Flæk avocadoen, fjern stenen, og tag kødet ud.
Blend avocadokødet med persille, edamamebønner og limesaft.
Pil hvidløget, og pres det ned i blandingen.
Tilsæt salt, græskarkerner, spidskommen og olivenolie.
Blend igen til en blød hummus.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk