Gå til hovedindhold

Grønne madpandekager

Madpandekager til frokost, så er lykken gjort! Pisk en almindelig pandekagedej sammen, og rør frisk grønkål eller spinat i, så de bliver sundere og får en fin grøn farve.

Ingredienser til grønne madpandekager:

4 personer

2 æg
2½ dl mælk
150 g hvedemel
Salt
100 g frisk spinat eller grønkål
2 spsk. smør eller olie til stegning

Fyld:
8 skiver røget laks (eller rest af stegt kød eller grøntsager)

Fremgangsmåde:

Pisk æggene sammen i en stor skål, og tilsæt mælk, hvedemel og salt.
Rør til pandekagedejen er jævn og sammenhængende.
Skyl spinaten eller grønkålen grundigt, og hak den fint.
Rør den i pandekagedejen.
Steg pandekagerne i lidt smør eller olie på en mellemvarm pande.

Fyld:
Fordel skiver af røget laks, en rest stegt kød eller salatgrøntsager på pandekagerne.
Hæld evt. en dressing over.
Rul pandekagerne, og servér.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk