Gå til hovedindhold

Luksussalat med varmrøget laks

Denne laksesalat med squash og avocado kombinerer sundhed og selvforkælelse. Og så er den færdig på 20 minutter.

Ingredienser til luksussalat med varmrøget laks:

4 personer

2 squash
75 g frisk spinat
50 g mandler
200 g friskbælgede ærter
600 g varmrøget laks

Avocadocreme:
2 avocadoer
1 dl yoghurt naturel 3,5 %
2 spsk. citronsaft
Salt
Peber

Til servering:
1 groft brød

Fremgangsmåde:

Mos avocadokødet sammen med yoghurt og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skyl squash, og snit dem i tynde bånd med en kartoffelskræller eller tyndskræller.
Vend squash-strimlerne i avocadocremen.
Skyl og tør spinaten, og riv den i mundrette stykker.
Læg dem i et salatfad, og anret squashstrimlerne over.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
Fordel ærter, ristede mandler og varmrøget laks i mindre stykker over salaten.
Servér straks med groft brød.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk