Spinatvafler med røget laks og avocado
Ingredienser til spinatvafler med laks og avocado:
4 personer
200 g frisk spinat
3 æg
2 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 spsk. smør til stegning
Lakse-avocado-topping:
2 avocadoer
250 g ærter i bælg
50 g feldsalat
150 g flødeost naturel
150 g røget laks i skiver
Fremgangsmåde:
Tænd for vaffeljernet.
Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
Pensl vaffeljernet med smør, og steg vafler af dejen.
Lakse-avocado-topping:
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bælg ærterne, og skyl feldsalaten.
Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat og avocadoskiver.
Servér straks.