Gå til hovedindhold

Spinatvafler med røget laks og avocado

Lækre grønne vafler smækfyldt med vitaminrig spinat og toppet med røget laks, blød avocado og friske ærter.

Ingredienser til spinatvafler med laks og avocado:

4 personer

200 g frisk spinat
3 æg
2 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 spsk. smør til stegning

Lakse-avocado-topping:
2 avocadoer
250 g ærter i bælg
50 g feldsalat
150 g flødeost naturel
150 g røget laks i skiver

Fremgangsmåde:

Tænd for vaffeljernet.
Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
Pensl vaffeljernet med smør, og steg vafler af dejen.

Lakse-avocado-topping:
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bælg ærterne, og skyl feldsalaten.
Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat og avocadoskiver.
Servér straks.

Se flere opskrifter på spisbedre.dk