Gå til hovedindhold

Få guide og opskrifter til suppekuren

For kun 19 kr. kan du downloade Slankeklubben.dk's guide til Protein Suppekuren, Kålsuppe Kuren og Turbo Suppekuren

Hent Slankeklubben.dk's guide til suppekuren nu

I hæftet får du en guide til Protein Suppekuren, Kålsuppe Kuren og Turbo Suppekuren, 3 lækre suppeopskrifter og 3 madplaner. Du kan også læse om Marianne, Zuzanne og Sandie, som har tabt sig hhv. 4,8 kg, 4,2 kg og 2,2 kg ved at følge suppekurene.*

Om suppekuren

En suppekur er ikke det mindste kompliceret. Kuren varer typisk 7 dage, hvor man langt overvejende spiser suppe efter forskellige opskrifter.

På kort sigt er det meget effektivt, da man kan droppe 5-7 kilo på en uges tid. Ganske enkelt, fordi man indtager meget få kalorier samt får en masse væske til at modvirke sulten.

Vægttabet består dog langt fra kun af fedt, som er det, man gerne vil af med, for i høj grad taber man muskelvæv, tarmindhold og væske. Så fedtprocenten falder ikke så meget, selv om viseren på badevægten rykker nedad.

Derfor kan suppekure ikke stå alene, men bør følges af en rigtig kostomlægning, så man kommer af med fedtet, især det sundhedsfarlige fedt inde i maven.

Du kan fint bruge en suppekur til at kickstarte dit slankeprojekt. Suppekuren hjælp er dig af med de første kilogram, hvorefter du forhåbentlig er blevet motiveret til en kostomlægning, så du gennem lang tid spiser fornuftig mad og får masser af motion. Herved opnår du et varigt vægttab.

Suppekuren med Ude og Hjemme

* Hæftet fulgte med ugebladet Ude og Hjemme i uge 5, 2016. Husk at du hver uge kan læse nyt om slankekure, få slanketips og lade dig inspirere af lækre slankeopskrifter i Ude og Hjemme.

Artiklen indeholder affiliate links.