Gå til hovedindhold

Henriette og Simone har testet Sommer Suppe Kuren

Jacob Ljørring
Det lykkedes veninderne Henriette og Simone at tabe knap ni kilo tilsammen, da de testede Sommer Suppe Kuren. Det har givet dem kampgejst til at fortsætte vægttabet sammen.

Derfor vil vi prøve suppe kuren

Hvidt brød med tandsmør, chips dyppet i dip og aftensmad med en god portion brun sovs til. Listen er lang, når veninderne Henriette og Simone fra Stubbekøbing fortæller om, hvorfor deres vægt i løbet af de seneste fem år er røget i vejret.
 
Henriette er mor til pigerne Ea på to et halvt og Tekla på halvandet år, og de kilo, hun tog på under graviditeterne, er blevet siddende. Men skal hun være helt ærlig, så var  vægten allerede begyndt at stige, inden hun blev gravid. 
 
 

Knap så meget grønt

 
– Der var gået hygge i den med kæresten. Jeg vejede slet ikke så meget, da vi blev kærester, men vi hyggede os med god mad og slik foran  tv'et om aftenen, indrømmer 26-årige Henriette Nielsen.
 
En vane, som hun ikke har kunnet slippe igen, for de  nybagte tebirkes i supermarkedet, hvor hun arbejder som salgsassistent, frister om morgenen, ligesom delikatessens lune frikadeller lokker
til frokost. Og når børnene er lagt i seng om aftenen, bliver slik og chips ofte fundet frem fra køkkenskabet.
 
Veninden Simone, der også  er 26 år, bor alene, og når hun laver mad til sig selv, er det ofte traditionelle danske retter med sovs og knap så meget grønt til. Andre gange orker hun ikke at stå og lave
mad til kun sig selv – ikke mindst når hun har været lækkersulten inden aftensmaden og har spist en plade chokolade i stedet for. 
 
 
– Og jeg fortryder som regel helt vildt bagefter og er skuffet over, at jeg ikke kan stå imod, fortæller Simone. 
 
For hun har ikke lyst til at veje så meget. Det gør hende ked af det, og den samme følelse har Henriette, der helst helt undgår spejle og kameraer. 
 
– Jeg er som regel den, der tager billederne til familiefesterne, for så ved jeg, at jeg ikke kommer med på nogen af dem, siger Henriette. 
 
Motivationen til at tabe sig har ligget og ulmet hos dem begge, og da Ude og Hjemme søgte testpersoner til Sommer Suppe Kuren, var de friske på at kaste sig ud i det.
 

Læs hvordan de gjorde, få guiden og alle opskrifterne til Sommer Suppe Kuren i Ude og Hjemme nr. 24, der udkommer onsdag den 14. juni 2017