Karry-citron-suppe med spinat og linser
Karry-citron-suppe med ris og linser
2 pers.
Tid: 30 min.
Ingredienser
1 løg
1 tsk. god karry
1 spsk. olivenolie
½ økologisk citron i tynde skiver
1 liter hønsebouillon
200 g snittede porrer
150 g frisk spinat
150 g kogte ris
150 g kogte linser,
evt. fra dåse
Salt og peber
100 g groft brød
Alternativ til suppe med spinat, citron og karry: Tomat suppe med bagte tomater
Fremgangsmåde
Hak løget og svits det i olie sammen med karry. Tilsæt citron og bouillon og bring det hele i kog.
Kom porrer, spinat, ris og linser ved og kog 4-5 min. Smag til med salt og peber og servér suppen rygende varm med groft brød til.
Få også opskriften på: Suppe med grøntsager og dampet torsk
Energi pr. person: 467 kcal.
Fordelt på:
fedt 21 %
protein 20 %
kulhydrat 59 %