Opskrift til suppekuren
Opskriften er til 8 portioner
Ingredienser - suppekuren
2 store hvide løg
2 store fed hvidløg
1 frisk chili med kerner
600 g kyllinge- eller kalkunkød uden skind
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
3 store tomater
400 g hvide bønner i vand (konserves)
2 spsk. jomfruolivenolie
1 tsk. oregano
2½ l fedtfattig kyllingebouillon
Salt og peber
Ca. 60 g revet parmesan
LÆS OGSÅ: Suppekuren sætter turbo på vægttabet
Fremgangsmåde - suppekuren
1. Hak løg, hvidløg og chili fint. Skær dernæst kyllinge- eller kalkunkødet i små stykker. Snit gulerødder, bladselleri og tomater i større stykker. Lad de hvide bønner dryppe af.
2. Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt løgene og lad dem svitse i ca. 5 min.
3. Tilsæt kødet og brun det i ca. 5 min.
4. Kom hvidløg, chili, gulerødder, bladselleri og oregano i gryden og rør det godt sammen med kød og løg.
Læs også: Vidste du, at du kan stoppe sukkertrangen md dette stof
5. Tilsæt bouillonen, giv suppen et opkog og lad den småkoge i 5 min.
6. Tilsæt derpå tomater og bønner og lad det hele koge i et par minutter. Smag suppen til med lidt salt og peber og sluk for varmen.
7. Servér en portion suppe med 1-2 tsk. revet parmesan på toppen.
Hver portion suppe indeholder 229 kcal fordelt på 5 g fedt, 20 g kulhydrat og 27 g protein
Læs også: