Gå til hovedindhold

Slank med Protein-Suppekuren (Minus 
3 kilo på 
5 dage)

32-årige Birgitte Thomsen fra Herlufmagle testede Ude og Hjemmes Protein Suppekur i fem dage og tabte mere end tre kilo. En nem og effektiv kur, der har givet hende mod på at fortsætte vægttabet.

Tabte tre kilo fra mandag til fredag

Er det virkelig muligt at tabe tre kilo fra mandag til fredag? Ja, det er det! Det kan 32-årige Birgitte Thomsen skrive under på, efter at hun har testet Ude og Hjemmes Protein Suppekur i netop fem dage. For resultatet viser nemlig, at hun har formået at tabe helt præcist 3,1 kilo ved at spise suppe til frokost og aftensmad. 

- Jeg havde håbet på at tabe tre kilo, men overhovedet ikke troet, at det var muligt for mig, indrømmer hun glad og overrasket. For vægttab har længe været et stort ønske for Birgitte, men hun har ikke haft mod på at komme i gang for alvor. Det har hun nu. Målet er at tabe 10 kilo, og med det boost, hun netop har fået, skal det bestemt ikke stoppe her.

- Min plan er at fortsætte med LCHF. Det har jeg prøvet før med gode resultater, så nu skal det være, siger hun beslutsomt. 

LCHF går ud på at skære ned på  kulhydraterne i maden og til gengæld spise mere af det gode fedt. Birgitte har ikke nogen voldsomt sød tand, hun ikke kan styre. Hendes problem er snarere, at hun har svært ved at stoppe efter første portion og fornemme mætheden. Derfor ved hun, at en livsstilsændring, der giver godt med mættende fedt, vil være det rigtige for hende.  

Suppekuren  sætter turbo på vægttabet

Fik en øjenåbner

Birgittes vægt er gået op inden for det seneste års tid, uden at hun helt kan forstå det. Men, som hun selv konstaterer, er det stillesiddende arbejde, hun har, ikke det mest optimale, når man gerne vil af med nogle overflødige kilo. 

 - Jeg sidder stille foran en computer i mange timer hver dag, og i denne uge, hvor jeg har haft skridttæller på, kan jeg jo også se, at jeg ikke får rørt mig nok i løbet af en dag. Det har været en øjenåbner at have sådan et armbånd på, og jeg overvejer at købe et selv, så jeg kan holde øje med mine daglige skridt, siger Birgitte, der går til zumba en gang om ugen, men ikke dyrker andre former for motion ud over en løbetur en gang imellem. 

Men manglende motion er ikke det eneste, der har haft uheldig indflydelse på Birgittes vægt. Hun spiser også mere og anderledes, end hun har gjort tidligere. Grøntsagsstængerne bliver dyppet i dip med fed cremefraiche, ligesom der ryger lidt mere chokolade ind, når energien er i bund sidst på eftermiddagen. Og så er portionen til aftensmaden både blevet større og mere "robust" med sauce og kartofler, efter at sønnen, Adam, også har fået plads omkring spisebordet. 

- Vi spiser god mad, som Adam også kan lide, siger hun med smil og tilføjer, at den mad kan sønnen jo stadig få, selv om hun går på kur. 

Under Protein Suppekuren opdagede Birgitte, at hun faktisk ikke behøver flere portioner for at føle sig mæt. Suppen mættede godt og gav hende et stabilt blodsukker, så hun oplevede ikke mere de daglige dyk sidst på eftermiddagen. Mellemmåltiderne hjalp hende, ligesom en ekstra kop sød te også fik hende på andre tanker.

Lækker tomatminestrone-suppe

Støtte fra mange 

Derudover var det dejligt nemt at tage frokosten med i en bøtte, for hun havde mulighed for at varme den på et komfur på arbejdet. Tilbehøret havde hun lagt i poser, så det var nemt at drysse i den varme suppe. Således fik hun fornemmelsen af at få frisklavet suppe med sprød topping. 

- Det var utrolig nemt at lave suppen, og jeg lavede til hele ugen på én gang. Og så smagte den oven i købet ret godt. Jeg elsker i forvejen at spise supper, så det var heller ikke på noget tidspunkt et problem for mig at spise det hver eneste dag, siger hun og glæder sig samtidig over, at opbakningen fra både familie og kolleger har været god. 

- Jeg fortalte, at jeg var på kur, og det syntes de jo bare var spændende at følge med i. Jeg synes, det er nemmere at sige det ligeud, for så ved alle, at jeg ikke skal have kage eller fristes af noget sødt. 

 

Det vil betyde rigtig meget for mig, at jeg taber mig yderligere. Det vil gøre mig gladere og få mig til at føle mig bedre tilpas. Og med det boost, jeg her har fået, er jeg for alvor klar til at fortsætte kampen for at nå mit mål

Birgittes tip

Involvér din familie og dine venner og kolleger i, at du er på kur, for det forpligter, når andre følger med i dit vægttab. 

Selv fik Birgitte god støtte på hjemmefronten af sin mand, Allan, og af sønnen, Adam.

Læs mere om