Spinatsuppe med nudler
Spinatsuppe med nudler
2 pers.
Ingredienser
½ hakket rødløg
½ skive rød chili
1 tsk. rapsolie
1 tsk. sesamolie
100 g spinat
5 dl hønsebouillon
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. soja
75 g nudler
100 g grillet kylling
60 g pillede rejer
Fremgangsmåde
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, dræn vandet fra og sæt
til side.
Svits løg og chili i rapsolie i en gryde.
Tilsæt sesamolie og spinat.
Hæld bouillon og soja ved efter et par min. og lad det koge op.
Rør kartoffelmel ud i lidt vand og hæld det i gryden under
omrøring.
Læg kyllingestykker, nudler og rejer ved og servér.
210 kcal pr. pers. Fordelt på:
protein 36 %
fedt 50 %
kulhydrat 14 %