Suppe: Tomatminestrone med kalkun
Suppe: Tomatminestrone med kalkun
Tid: 30 min.
(2.pers.)
Ingredienser
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 stilk bladselleri
½ spsk. olivenolie
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 ds. hakkede tomater
1 laurbærblad
1 lille kvist rosmarin
½ l hønsebouillon
250 g kalkunbryst i strimler
1 ds. limabønner
150 g snittet palmekål eller grønkål
Salt og peber
25 g parmesan i flager
Prøv også: Suppe med fisk og grønt
Fremgangsmåde
Sautér hakket løg, hvidløg og snittet bladselleri i olie, til løgene er klare. Tilsæt tomatpuré og sautér et kort øjeblik. Tilsæt tomat, laurbær, rosmarin og bouillon og bring suppen i kog. Lad det simre 10 min. Tilsæt kalkun, bønner og kål og kog endnu 4-5 min. Smag til og servér suppen rygende varm med parmesan ovenpå.
Gullash-suppe med champignon og persillerod
Energi pr. person: 423 kcal.
Fordelt på:
Fedt 25 %
Protein 42 %
Kulhydrat 33 %