Gå til hovedindhold

Suppe: Tomatminestrone med kalkun

Suppe med tomatminestrone og kalkun i dyb tallerken
Få varmen med en dejlig skålfuld fyldig grønsagssuppe med kalkun.

Suppe: Tomatminestrone med kalkun

Tid: 30 min.

(2.pers.)

Ingredienser

1 hakket løg

1 fed hvidløg

1 stilk bladselleri

½ spsk. olivenolie

1 spsk. koncentreret tomatpuré

1 ds. hakkede tomater

1 laurbærblad

1 lille kvist rosmarin

½ l hønsebouillon

250 g kalkunbryst i strimler

1 ds. limabønner

150 g snittet palmekål eller grønkål

Salt og peber

25 g parmesan i flager

Prøv også: Suppe med fisk og grønt

Fremgangsmåde

Sautér hakket løg, hvidløg og snittet bladselleri i olie, til løgene er klare. Tilsæt tomatpuré og sautér et kort øjeblik. Tilsæt tomat, laurbær, rosmarin og bouillon og bring suppen i kog. Lad det simre 10 min. Tilsæt kalkun, bønner og kål og kog endnu 4-5 min. Smag til og servér suppen rygende varm  med parmesan ovenpå. 

Gullash-suppe med champignon og persillerod

Energi pr. person: 423 kcal.

Fordelt på:

Fedt 25 % 

Protein 42 %

Kulhydrat 33 %