Gå til hovedindhold

Suppekuren: Maria tabte 3,5 kilo på 5 dage

I denne uges Ude og Hjemme kan du læse om Maria, som opnåede et hurtigt vægttab med suppekuren

I fem dage har Maria Lindemann levet af suppe morgen, middag og aften for at teste Turbo Suppekuren, og resultatet overraskede hende. Hele 3,5 kilo forsvandt nemt og uden, at hun nåede at føle, at hun var gået på slankekur.

Drømmer du om at smide 3-4 kilo, og kan du leve af suppe morgen, middag og aften, så kan Turbo Suppekuren meget vel være opskriften på et lynhurtigt vægttab for dig.

30-årige Maria Lindemann fra Horsens har netop testet suppekuren for Ude og Hjemme, og hun blev overrasket over, hvor nemt og hurtigt kiloene forsvandt fra taljen.

– Jeg har nærmest ikke opdaget, at jeg har været på kur, fordi det kun er fem dage, fortæller Maria, der begejstret kan afsløre, at hun på den korte tid har smidt 3,5 kilo.

Læs mere om suppekuren her

Hun valgte at teste kuren, fordi hun håber, at den kan være et kickstart til et større vægttab – helt præcist 10 kilo – og nu er hun godt på vej, føler hun.

– Jeg har haft svært ved at komme af med de kilo, jeg tog på i forbindelse med mine graviditeter. Suppekuren lød ikke besværlig, og det var den bestemt heller ikke, understreger hun og tilføjer, at suppen smager overraskende godt.

I denne uges Ude og Hjemme kan du læse hele artiklen om Maria. Du får også en guide til suppekuren, en 5-dages plan samt en lækker suppeopskrift. Bladet er på gaden nu og frem til tirsdag d. 27. oktober.


 

Læs mere om