Gå til hovedindhold

Suppekuren sætter turbo på vægttabet

Mange kender Kålsuppe-kuren, hvor man spiser suppe i syv dage. Men nu er der kommet en afløser for den populære og simple suppekur, der sætter ekstra fut i vægttabet på færre dage. Med Turbo-suppekuren kan du forvente at tabe op til 4 kilo på bare 5 dage.

Suppekuren: Derfor virker den

Skal du til en fest i nær fremtid og har behov for at smide et par kilo for at passe kjolen? Eller er du bare træt af de ekstra kilo på sidebenene. Så er der hurtig hjælp at hente ved den nye Turbo-suppekur, der i løbet af ganske få dage sætter fut i vægttabet.

Læs også: Hvis du føler sukkertrang, når du er på suppekuren, kan dette stof hjælpe

Præcis som ved den kendte og populære Kål-suppekur skal du spise suppe hver dag - dog er et par skiver brød tilladt. Men den nye suppekur adskiller sig også ved at give et hurtigere resultat. På 5 dage er det nemlig muligt at tabe op til 4 kilo.

En suppekur kan være den perfekte start til en ny livsstil, ved at kickstarte et vægttab!

Læs hvorfor suppekuren er så effektiv

I overstående hæfte får du en guide til Protein Suppekuren, Kålsuppe Kuren og Turbo Suppekuren, 3 lækre suppeopskrifter og 3 madplaner. Du kan også læse om Marianne, Zuzanne og Sandie, som har tabt sig hhv. 4,8 kg, 4,2 kg og 2,2 kg ved at følge suppekurene. En suppekur er ikke det mindste kompliceret. Kuren varer typisk 7 dage, hvor man langt overvejende spiser suppe efter forskellige opskrifter. På kort sigt er det meget effektivt, da man kan tabe 5-7 kilo på en uges tid. Ganske enkelt, fordi man indtager meget få kalorier samt får en masse væske til at modvirke sulten. Ifølge læge Jerk W. Langer kan du fint bruge en suppekur til at kickstarte dit slankeprojekt. Suppekuren hjælper dig af med de første kilogram, hvorefter du forhåbentlig er blevet motiveret til en kostomlægning, så du gennem lang tid spiser fornuftig mad og får masser af motion. Herved opnår du et varigt vægttab.