Gå til hovedindhold

Synd dig tynd

I en travl hverdag fyldt med fristelser kan det være svært at holde sig fra lette løsninger. Slankeklubben har her samlet seks fristelser, der er bedre end andre, mere fedende alternativer - men de skal selvfølgelig stadig nydes med omtanke!

Synd dig tynd
I en travl hverdag fyldt med fristelser kan det være svært at holde sig fra lette løsninger. Slankeklubben har her samlet seks fristelser, der er bedre end andre, mere fedende alternativer - men de skal selvfølgelig stadig nydes med omtanke!

Figenstang
Du husker sikkert figenstangen fra din barndoms madpakker. Når den søde tand melder sig, er Castus frugtstængerne med figen en rigtig god snack. Et fint mellemmåltid sammen med en fiberkiks.

Kakao
Selvom de fleste kakaodrikke er lavet på skummetmælk, er der stadig meget sukker i dem og dermed mange kalorier. Mathilde Café har lavet en "ChocoLight" uden tilsat sukker og med kun 0,5 % fedt og udgør et udmærket mellemmåltid med to fiberkiks eller knækbrød.

Miniyoghurt

Et godt lille mellemmåltid, når du har travlt. Vælg en yoghurt med max 1,5 % fedt og vælg en, hvor myslien ikke er sukkerristet. Cultura naturel indeholder 150 kalorier og udgør et fint mellemmåltid. 

Myslibarer
De lækre barer kan også fås i en light-udgave fra Alpen. En bar indeholder 59 kalorier og udgør et godt mellemmåltid sammen med et stykke frugt.

Is
Til dessert kan du enten vælge at spise en lille smule af en rigtig god vaniljeis, eller du kan snuppe lidt mere af en light-is. Den mest fedtfattige er fra Isis - den kan du spise 250 ml af. Du kan selv fryse sodavandsis, mange indeholder mindre end 100 kalorier pr. is. De trekantede Sun Lolly’er har kun 53 kalorier pr. is.

Kage
Kager bliver aldrig rigtigt sunde, men du kan godt nyde et lille stykke en gang i mellem. 25 g kage svarer til ca. 100 kalorier; dvs. et stykke på 5 x 5 cm. Suppler med frisk frugt - så bliver mellemmåltidet ikke så tungt. 

Er du til nemme løsninger, så snup en kageblanding med så lavt fedtindhold som muligt eller du kan bruge din yndlingsopskrift, men skift smørret ud med olie og brug sødemiddel i stedet for sukker.
 

Læs mere om