Gå til hovedindhold

Tab dig med Flex Kuren

Du skal hverken tælle kalorier, spise mindre portioner eller sulte dig selv. Alligevel går du ned i vægt og bliver sundere. Den nye Flex Kuren får kiloene til at rasle af og er allerede blevet en succesfuld drømmediet i udlandet.

Prøv Flex Kuren

Tab 13 kilo i løbet af et halvt år. Det eneste, du skal gøre, er, at spise mere frugt og grønt og holde to ugentlige kødfrie dage.

Lyder det fristende, så er det bare med at komme i gang med den nye Flex Kuren, der allerede er blevet en drømmediet i udlandet.

Principperne er enkle og lige til at gå til: Faster du to gange om ugen fra kød og fisk, vil de overflødige kile begynde at rasle af. Forklaringen er, at når du bliver en slags deltidsvegetar - også kaldet flexitar - spiser du en kost, der består af flere mættende fibre, mere vand og mindre mættet fedt, end hvis du spiser kød hver eneste dag. Du fylder ganske enkelt maven op med volumenmad, der holder dig mæt i længere tid.

I denne uges Ude og Hjemme kan du læse mere om Flex Kuren, få guiden til at komme godt i gang samt lækre opskrifter, der kan inspirere dig til de "kødfrie" dage.

Vil du have abonnement på Ude og Hjemme? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>