Gå til hovedindhold

Tab dig med honning og kanel

Det er ikke alle søde sager, der giver dig ekstra kilo på sidebenene. Faktisk har honning og kanel den stik modsatte effekt!

Tab dig med honning og kanel

Det er ikke alle søde sager, der giver dig ekstra kilo på sidebenene. Faktisk har honning og kanel den stik modsatte effekt!

Forskere har ifølge helsemagasinet ’Living Traditionally’ opdaget, at honning og kanel er en rigtig god hjælp for folk, der gerne vil tabe sig. 

Det skyldes bl.a., at de hver især sætter godt gang i stofskiftet og forbrændingen, og sammen er de endda til endnu bedre hjælp, da kombinationen af de to også reducerer kolesterolet i dit blod og forhindrer kropsfedtet i at ophobe sig.

Og det er tilsyneladende ikke det eneste gavnlige, som honning og kanel kan gøre for dit helbred.

Honning og kanel har mange gavnlige effekter

Nogle mener nemlig, at honning og kanal kan hjælpe folk, som lider af så forskellige ting som bl.a. hjertesygdomme, maveproblemer, blærebetændelse, dårlig fordøjelse, hudproblemer, tab af hørelse, tandpine, dårlig ånde … og selv kræft.

Honning er allerede kendt som et middel mod giftstoffer i din krop, men i kombination med kanel er den antibakterielle virkning endnu større. Husk i alle tilfælde at bruge upasteuriseret honning.

Læs også, hvordan kanel kan hjælpe på dit blodsukker

 

Drik honing og kanel

Hvis du vil prøve den gavnlige effekt af honning og kanel på egen krop, kan du f.eks. blande 1 tsk. kanel og 1 tsk. honning i et glas varmt vand. Vandet skal dog ikke være alt for varmt, når du blander honningen i, da alt for varmt vand vil ødelægge al næringen i honningen. Drik en kop hver morgen på tom mave samt om aftenen inden sengetid. Og husk altid at bruge upasteuriseret honning. upasteuriseret honning eller rå honning som det også kaldes, kan købes flere steder i helsekostbutikker og enkelte store supermarkeder. Du kan også købe det på nettet. Prøv for eksempel Helsebixen.dks Rå honning.

Prøv også nogle af vores lækre opskrifter med kanel:

Æblechips med kanel

Skønne kanelsnegle

Sunde muffins med kanel og gojibær

Køb din upasteuriserede/rå honning her

Artiklen indeholder affiliate links.

Læs mere om