Gå til hovedindhold

Tab dig med quickkuren

Ønsker du at tabe dig, at holde vægten, få mere energi og overskud, et bedre udseende og at være mæt i længere tid? Hvis ja, så er det ikke helt umuligt at opnå!

Ønsker du at tabe dig, at holde vægten, få mere energi og overskud, et bedre udseende og at være mæt i længere tid? Hvis ja, så er det ikke helt umuligt at opnå!

Vægttab, mere energi og overskud og et bedre udseende. Det er nogle af de gevinster, som ernærings- og husholdningsøkonom Pia Andreassen har oplevet på egen krop ved at spise proteinrigt, og som mange brugere af hendes opskrifter ligeledes beretter om. Nu deler hun ud af sine erfaringer og guider dig til, hvordan du lader din kost bestå af flere proteiner.

Hurtig kur

Proteinrig kost giver en længerevarende mæthed, stabiliserer blodsukkeret og øger forbrændingen, hvilket alt sammen spiller en vigtig rolle for at kunne holde vægten eller smide nogle ekstra kilo. Og som sidegevinst giver en kost rig på proteiner fastere hud, kraftigere hår og stærkere negle.

Du får svar på alt fra, hvor meget protein du har brug for, og hvor du finder de bedste proteinkilder, til hvad protein helt præcist gør ved kroppen, i Pias nyeste bog ”Protein – sund, stærk og slank med 80 nemme opskrifter” (Politikens Forlag).

Bogen indeholder desuden en komplet quickkur af fem eller 10 dages varighed. Quickkuren er tænkt som en hurtig hjælp, hvis du har taget et par ekstra kilo på i julen eller i en ferie.

Vil du prøve quickkuren?

I det Ude og Hjemme, som er på gaden nu, får du et stort tillæg, der bygger på Pia Andreassens bog. I tillægget får du kostplanen til den første uge og en guide til de resterende dage. Følger du kuren til punkt og prikke, kan du godt forvente et vægttab på op til fire kilo.

Ude og Hjemme nr. 5 er på gaden til og med tirsdag d.3. februar 2015.

 

Pia Andreassen er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har været fast tilknyttet Ude og Hjemme de seneste 12 år og står blandt andet bag bladets meget populære Dukan-opskrifter.

Bogen "Protein – sund, stærk og slank med 80 nemme opskrifter" kan købes HER >>

Vejl. pris: 250 kr.

 

 

Slank med proteinkuren

Prøv også Arne Astrups efterspurgte proteinkure - en nydelseskur uden afsavn og askese som mange andre slankekure. Arne Astrup, også kendt som Dr. Slank, har sammen med ernæringskonsulent Ulla Pedersen samlet en masse lækre, mættende opskrifter, som gør det nemmere for dig at tabe dig.

Tillæggene kan købes i slankeklubben.dk's shop.

Pris: 20 kr. pr. stk.

 

 Artiklen indeholder affiliatelinks.