Gå til hovedindhold

Vær opmærksom på din sikkerhed

Slankeklubben.dk er desværre et blandt flere danske hjemmesider, som har været ramt af virussen Cryptowall3.

Kære bruger,

Slankeklubben.dk er desværre en blandt flere danske hjemmesider, som har været ramt af virussen Cryptowall3. Vi har taget hånd om problemet og du kan derfor roligt besøge Slankeklubben.dk.

Vi anbefaler, at du for en sikkerheds skyld opdaterer din Java (klik her), din Flash (klik her) og din browser, særlig Internet Explorer (klik her). Så er du mindre udsat, hvis du skulle komme forbi en hjemmeside, som har været udsat for denne virus.

Sådan minimerer du risikoen

Her er et par gode råd, hvis du gerne vil være mere sikker på nettet:

Opdater dine programmer

Sørg for altid at have den nyeste version af windows installeret. Sørg også for at alle andre programmer på din computer er opdateret, såsom din browser (f.eks. Internet Explorer eller Firefox), Java og Flash.

Lav en backup

Skulle uheldet være ude, er det en god idé altid at have en backup. Invester i en ekstern harddisk, og sørg for jævnligt at gemme dit indhold som backup.

Hvis du er ramt

Skulle du være blevet ramt af Cryptowall3, kan du være nødt til at reinstallere din computer. Det kan du gøre selv eller du kan få hjælp af en anden. Her kan din backup blive nyttig, da du så kan genskabe alt, hvad du havde liggende på din computer, før angrebet.

Er du i tvivl?

Ved du ikke helt, om du har været udsat for en virus, kan det være en god idé at scanne din computer med dit antivirus-program. Hvis det er mere end 12 timer siden du har besøgt et inficeret site, har du med al sandsynlighed ikke fået virussen Cryptowall3 på din computer.

Det er altid en god idé at foretage jævnlige scanninger af din computer. Hvis du har et antivirus-program installeret, bør denne foretage jævnlige scanninger af sig selv.

Har du nogen spørgsmål, kan du altid skrive til os på [email protected].

Kærlig hilsen redaktionen

 

Læs mere om