Gå til hovedindhold

Weekend juicekuren

Har du brug for at kickstarte et vægttab, er Weekend juicekuren lige noget for dig. Tab 2 kilo i weekenden

Føler du dig ugidelig, oppustet og overvægtig? Er du træt af at tælle kalorier og kure, der ikke tillader kulhydrater? Så kast dig ud i denne supereffektive juicekur. Ikke bare vil du se friskere ud og få mere energi. Du vil også opdage, at vægten går ned.

Prøv Weekend juicekuren

Har du brug for at kickstarte et vægttab, er Weekend juicekuren lige noget for dig. På bare to dage kan du tabe to kilo med mindst mulig anstrengelse. Det eneste, du skal gøre, er at fylde dig med slankende, nærende juicer med masser af stoffer, der renser kroppen, forbedrer din fordøjelse og er med til at give dig et vægttab.

Det er den engelske ernæringsekspert Christine Bailey, der står bag den nemme to-dages plan, der får bugt med de overflødige kilo på rekordtid og samtidig giver kroppen en sundhedsindsprøjtning. De valgte juicer er nemlig omhyggeligt sammensat, så du kan tabe dig så meget som muligt, men er også fyldt med næringsstoffer, der renser kroppen for affaldsstoffer.

Det vil kunne ses på dit udseende, din hud og dit hår og måles på dit energiniveau. Så kast dig ud i lynkuren – det tager kun to dage. 

ANBEFALING Christine Bailey anbefaler, at du begge dage under Weekend juicekuren supplerer dine juicer med en tablet med multivitamin og mineraler, en antioxidant eller et tilskud, der styrker leveren, og et omega-3- produkt (som fx fiskeolie eller hørfrøolie) Christine Bailey er ernæringsekspert og har udgivet flere bøger om vægttab og sund livsstil.

Er du på jagt efter en slowjuicer?

Her finder du et stort udvalg i forskellige prislejer >>

Du finder også masser af maskiner her >>

Bedst i test

WILFA SJ-150A SLOW JUICER

En af de billigste slow juicere på markedet - kåret til testvinder i Politiken og af Aarstidernes juicemaster. 

Køb den her

 

 

 

Kom godt i gang med weekend juicekuren

1 Find en dato for din lynkur og skriv den i kalenderen.

2 Dagen før bør du undgå al protein fra kød og kun spise lette måltider med masser af grønsager, frugt, fisk og æg. Hold dig helt fra fløde og ost. Sørg også for at drikke mindst 6 glas vand (1½ l) og skær ned på kaffe og te. Før sengetid tager du 1 spsk. stødt hørfrø i et stort glas vand for at kickstarte udskilningen af affaldsstoffer fra din krop.

3 Køb alle de ingredienser, du skal bruge de næste 2 dage.

Slut på weekendkuren: 

Den første dag efter Weekend juicekuren bør du spise lette og enkle retter. Spis derefter gradvist fødevarer, du ikke har spist i weekenden, som fx kødog mælkeprodukter, så du ikke overbelaster kroppen. Det kræver en juicepresser og en blender for at lave opskrifterne. De billige former for juicepressere kan godt bruges, selv om man så skal presse i små portioner. Det vigtigste er at holde juicepresseren fuldstændig ren.

 

Alt om Weekend juicekuren

Tab dig 2 kilo med Weekend juicekuren her

Regler under Weekend juicekuren

Madplan for dag 1 af Weekend juicekuren

Madplan for dag 2 af Weekend juicekuren

 

Opskrifter på juice til Weekend juicekuren

Frisk mig op med granatæble

Cremet juice med bær

Grøn udrenser med citron

Salat og æble til at sove på

Kølig drik med pære og æble

Udrenser med ananas

Perfekt passion

 

Se flere lækre opskrifter i "Tab vægt med Juicekuren"

Opskrifterne er fra bogen “Tab i vægt med juicekuren” af Christine Bailey ved Paludans Forlag. I bogen finder du også andre spændende juicekure samt mange flere opskrifter. Køb den her

 
 
 
 
 
 
 
Artiklen indeholder affiliate links.

Læs mere om