Gå til hovedindhold

Dennis Knudsen: Sådan får du smukke og velplejede bryn

Du bliver logisk nok ikke slankere af at plukke dine bryn, men det gør en forskel, hvis du undervejs husker, at gøre noget godt for dig selv og dit selvværd.

Du bliver logisk nok ikke slankere af at plukke dine bryn, men det gør en forskel, hvis du undervejs husker, at gøre noget godt for dig selv og dit selvværd.

Velplejede bryn er noget af det vigtigste ved et smukt og gennemført look, og en pæn makeup er nærmest spildt ulejlighed, hvis du ikke har rettet brynene.

Læs også: Sådan får du lange øjenvipper

4 tips til smukke bryn:

♥ Det kan være svært at få brynene i facon, så lad en professionel tage sig af dem i første omgang. Når først de er pænt formet, er de nemme at holde vedlige selv.

♥ Der er flere måder at rette bryn på. Pincet er det mest brugte, og resultatet holder længe. Den er også lettest selv at håndtere. Men på mange klinikker kan du også få voksbehandling, som river hårene ud ved roden, og sytråd, som er kommet til Danmark de senere år.

Læs også: Sådan får du smukke bølger i håret

♥ Hvis du vil følge moden, kan du roligt lade hårene gro lidt vildt, for det er in med masser af fylde. Pas i det hele taget på ikke at overplukke dine bryn. Det ser afpillet ud.

♥ Hvis du har lyse bryn, kan du vælge at farve dem. Det kan frisøren eller kosmetologen klare, men du kan også hjemmefarve. Husk at tage højde for din hårfarve, når du vælger nuancen til brynene. Hvis dit hår er brunt eller rødt, er det flottest med en varm brun farve til brynene. Hvis dit hår er meget lyst eller gråt, er en kølig gråbrun pænest.

Der findes forskellige hjælpemidler til at få perfekte bryn; fx øjenbrynsblyant til at definere, udfylde og forme, gelé til at holde brynene på plads eller et øjenbryns rejsesæt, der indeholder alt hvad du behøver til flotte og velplejede øjenomgivelser.

Læs også: Hårkur - 2 opskrifter anbefalet af Dennis Knudsen

Få fyldige øjenbryn

Trænger dine bryn til en kærlig behandling, er det M2 Brows, du skal have fat i. Er dine bryn ude af form, overplukkede eller svage, kan behandling med M2 brows bringe fylde tilbage til dine bryn.
Køb M2 Brows HER >>

Artiklen indeholder affiliate links