Gå til hovedindhold

Mor-kroppen - en hyldest til kvinder med former

YES – det var lige, hvad vi manglede! Mor-kroppen er nemlig også lækker og fortjener langt mere fokus og kærlighed, end den hidtil har fået.

YES – det var lige, hvad vi manglede! Mor-kroppen er nemlig også lækker og fortjener langt mere fokus og kærlighed, end den hidtil har fået.

I disse dage strømmer der en hyldestbølge gennem landet – en hyldest til den smukke, voksne kvindekrop, som i den grad fortjener positiv opmærksomhed. Debatten kommer i forlængelse af de seneste ugers debat om, at far-kroppen med blød mave og lidt ekstra på sidebenene er det nye hit.

Den ideelle krop er ikke længere kun den med flad mave, lange ben, faste bryster og struttende numse – den er også så meget andet. For i virkelighedens verden er vi mange flere, der bor i en mor-krop med slapt maveskind, hænge bryster og flad numse, så hvorfor ikke stå sammen og glædes over denne skønhed.

Læs også: Modige Cindy Crawford viser sin RIGTIGE krop!

Kvinder med former er også smukke

På Slankeklubben.dk sætter vi en ære i, at guide dig til et sundt og varigt vægttab – men det betyder ikke, at vi ikke elsker kvinder med former! Og vi er ikke alene – ernæringsekspert Per Brændgaard, der er leder af Center for Bevidst Sundhed, er vild med ’rigtige kvinder’.

"Kvindelige former er seksuelt attraktive på et meget dybt biologisk plan, som ingen supertrænet fitness-sild eller pumpet crossfit kvinde kan hamle op med. Hofter, balder, bryster og bløde maver. Det kan vi lide," siger Per Brændgaard, der er aktuel med bogen "Slank på ét sekund.”

Essensen i hans hyldest til både mor-kroppen og far-kroppen er, at kropstypen er ekstra skøn, fordi det er den, der opstår, når man bruger energi og tid på at hjælpe andre frem for at dyrke sin krop i det kan kalder ’et langt egotrip’.

Mor-kroppen kan ”gro mennesker”

Uden mor-kroppen ville vi hurtigt uddø – og det er jo i sig selv en meget smuk og unik egenskab. Per Brændgaard mener at mor-kroppen har superkræfter.

"For at give energi til den superkraft, så er mor-kroppen fra naturens side udstyret med forholdsvis store fedtdepoter."

… Og det skal vi tilsyneladende lære at sætte større pris på. Når vi snakker om at formere os, gør far-kroppen så sandeligt sit, men det hårde arbejde står mor-kroppen for – det er os kvinder, der skaber miraklerne, og efterfølgende er vores kroppe blevet endnu smukkere.

(Kilde: Politiken.dk og avisen.dk)

Læs også: Plus size model får stjernekontrakt

Artiklen indeholder affiliate-link