Gå til hovedindhold

Sådan får du smukke bølger i håret

Drømmer du om at få bølger i håret til festen? Vi guider dig til den perfekte frisure her

Drømmer du om at få bølger i håret  til festen? Vi guider dig til den perfekte frisure her

Få smukke, naturlige bølger med et bølgejern

Vi kvinder vil ofte gerne have det vi ikke har, og det gælder også for vores frisure. Kvinder med krøller vil gerne have glat hår, og kvinder med glat hår vil ofte gerne have bølger eller krøller.

Hvis du har glat hår og ønsker dig flotte naturlige bølger, så har du sikkert forsøgt dig med et krøllejern. Det kræver dog lidt øvelse og det er ikke altid, at man opnår det ønskede resultat. Andre kvinder bruger deres glattejern til at lave de ønskede krøller eller bølger, men det kræver, at man kan finde ud af teknikken og det tager også lidt længere tid.

Drømmer du om de smukkeste, lange øjenvipper? Redaktionen på Slankeklubben.dk er vilde med dette produkt >>

Få beach hair med et bølgejern

Hvis du ikke mestrer teknikken til at lave bølger i håret med et glattejern, og du ikke ønsker rigtige krøller som et krøllejern giver, så er et bølgejern måske noget for dig. Med et bølgejern får du hurtigt lavet en flot frisure, uden at du skal bruge for lang tid eller bekymre dig om resultatet bliver ens over det hele.
Bølgejernet er et forholdsvist ukendt produkt, men det er synd, for det kan give dig det flotteste ’beach hair’ med de smukkeste bølger, der kan efterlige naturligt fald i håret. Bølgejernet fungerer lidt som de gamle crepejern, der havde deres storhedstid i 90erne, men bare rolig, du komme ikke til at ligne en puddel.

Trænger dit hår til ekstra pleje? her får du to hårkure anbefalet af Dennis Knudsen

Sådan fungerer bølgejernet

Ligesom med crepejernet tager man en hårtot af gangen og presser bølgejernet hele vejen ned af hver tot hår. Bølgejernet er lavet med tre rør, som man klemmer sammen om håret for at få de ønskede bølger. Jo tykkere en tot du tager ad gangen, jo svagere bliver bølgerne. Det vil sige, at hvis du ønsker nogle meget markante bølger, så skal du tage nogle meget små totter hår af gangen.

Køb dit bølgejern her

Babyliss Easy Waves Bølgejern, vejl. pris 499 kr. Set til 459 kr her >>
eller
HH SIMONSEN® ROD VS8 Waver, vejl pris: 799 kr. Set til 699 kr. her >>

Den nemme vej til smukke krøller

Drømmer du om smukke Hollywood-krøller til nytår, så er der faktisk kommet en nem genvej til os, som ikke er så sikre med et traditionelt krøllejern: Et krøllejern, hvor du blot skal sætte en tot hår ind i jernet, så sørger krøllejernet for resten på 8-12 sekunder. Det er da smart!
Læs mere om krøllejernet her >>
 

Få en god pris på dit favorit-skønhedsprodukt

Artiklen indeholder affiliate links.