Gå til hovedindhold

Sådan får du smukke, lange øjenvipper med M2 lashes

Drømmer du om at få lange øjenvipper? Det kan rent faktisk godt lade sig gøre! Læs her, hvad M2 lashes kan gøre for dine vipper.

Drømmer du om at få lange øjenvipper? Det kan rent faktisk godt lade sig gøre! Læs her, hvad M2 lashes kan gøre for dine vipper.

Kan du få lange øjenvipper ved hjælp af et serum? Ja, er svaret fra Ude og Hjemmes journalist, Louise Soegaard, som har testet M2 Lashes.

Hvem vil ikke have lange øjenvipper?

Louise var skeptisk, da hun startede sin test af M2 Lashes.
- Produktet er dyrt, og jeg meldte mig for blot at spare mig selv udgiften, skulle jeg en dag hoppe på det alligevel. For hvem vil ikke gerne have fyldige og lange øjenvipper? Det behøver man blot at se på udvalget af mascaraer på hylderne i butikkerne for at finde svaret på.

- Jeg har ofte købt den nyeste mirakel-mascara og håber hver gang på, at det bliver den eneste ene. Men jeg har endnu ikke fundet min mit livs kærlighed, hvad angår mascara.

- Til gengæld har jeg fundet et mirakelmiddel: M2 Lashes!

Tydelige resultater med M2 Lashes

Det er ikke bare tomme løfter, når M2 Lashes lover fyldige og lange øjenvipper. Efter bare tre måneders brug af M2 Lashes kunne Louise se tydelige resultater.
- Jeg har aldrig haft så mange tykke og lange øjenvipper før. Selv mine veninder begyndte at spørge mig, hvilken ny fantastisk mascara, jeg brugte.

Få rabat på M2 Lashes

Vil du selv prøve vidundermidlet, der giver lange øjenvipper?

Normalpris for M2 Lashes: 990 kr. M2 Lashes set på tilbud til 989 kr. her >>

Test af M2 Lashes

I videoen kan du høre Louise anmelde M2 Lashes, der skal give fyldige og lange øjenvipper, og se hendes før- og efterbilleder.

 

Fyldige øjenbryn

Trænger dine bryn til en kærlig behandling, er det M2 Brows, du skal have fat i. Er dine bryn ude af form, overplukkede eller svage, kan behandling med M2 brows bringe fylde tilbage til dine bryn.
Vejl. pris: 1.040 kr. Set her til 832 kr.

Artiklen indeholder affiliate links.

 

Kilde: udeoghjemme.dk