Gå til hovedindhold

Shapewear badedragter, der både slanker, støtter og former

Sol og sommer er lige om hjørnet, og tanken om at skulle trække i en badedragt om kort tid, kan virke skræmmende, hvis du stadig døjer med overflødige kilo. Men der er heldigvis hjælp at hente med shapewear badedragter!

Sol og sommer er lige om hjørnet, og tanken om at skulle trække i badedragter om kort tid, kan virke skræmmende, hvis du stadig døjer med overflødige kilo. Men der er heldigvis hjælp at hente!

De seneste år er salget af shapewear steget helt enormt – og det gælder også indenfor badedragter. Du kan altså få shapewear badedragter, der slanker, støtter og former.

Der findes desværre ikke badedragter, der kan trylle dig tyndere, men med shapewear-badedragter på kroppen, får du lige den hjælp, der skal til, for at du føler dig godt tilpas på stranden og ved poolen. Shapewear er fremstillet til at have en opstrammende og slankende effekt – og hvem vil ikke gerne have holdt brysterne oppe, maven inde og sidedellerne på plads?  

SE OGSÅ: Snyd dig 5 kilo slankere med shapewear

Bliv den bedste udgave af dig selv med shapewear badedragter

Der findes mange forskellige mærker, når du skal vælge dine nye, smarte shapewear badedragter, og selvom der er tale om en speciel type af mode, findes der også mange forskellige modeller. Der er shapewear badedragter for enhver smag – både hvad angår stil og farve, men også afhængig af ønsker og behov – altså hvilken effekt, dine shapewear badedragter skal give. Nogen shapewear badedragter holder slapt maveskind på plads, nogen glatter sidedellerne ud og timeglasformer, nogen nedtoner appelsinhud på ballerne, ved at dække på en pæn måde, nogen kan få lår og numse til at syne mindre, nogen løfter brysterne med en indbygget push-up BH, mens andre modeller kan det hele på én gang.

Det bedste af det hele er, at du selv kan vælge, hvad du vil nedtone og hvad, du vil fremhæve – uden at det virker ubehageligt. Faktisk føles de opstrammende og slankende shapewaer badedragter særdeles behagelige at have på, og den vil samtidig få dig til at føle dig mere selvsikker og tilpas.

Så forkæl dig selv med en af de ’magiske’ shapewear badedragter, der med et snuptag kan få dig til at syne lettere end med en af de almindelige badedragter – og bliv den bedste udgave af dig selv!

SE OGSÅ: Klæd dig efter din kropstype

Skal du på ferie? Her er der store besparelser at hente, hvad enten du er til storby- charter- eller miniferie >>

 

Vi har fundet et lille udvalg af skønne shapewear badedragter til Jer:

Smuk badedragt med draperinger foran, som giver en slankende effekt. Set til 479 kr.

Køb badedragten her

Enkel badedragt fra La Blanca, der virker udglattende på figuren. Set til 563.93 kr.

Køb badedragten her >>

Smuk, mørkeblå badedragt med vaterede skåle og shapingeffekt. fra 399 kr.
Køb den HER >>
 

Smuk badedragt med polkadotter fra Miraclesuit. Badedragter fra Miraclesuit fås fra str. 40 og opefter. Disse shapewear badedragter er en unik blanding af nylon og spandex, der strammer din figur op, og fremhæver alle de rigtige steder. Badedragt fra Miraclesuit, set til 1.270,62 kr.
Køb denne shapewear badedragt HER >>

 

Smuk, rød badedragt fra Magicsuit. Set til 1727,79 kr.

Køb badedragten her >>

 

Smuk, grøn badedragt fra Miraclesuit, der fremhæver timeglasfiguren, samtidig med at den virker slankende og udglattende. Set til 1.242,07 kr.

Køb badedragten her >>

 

Du kan finde mange flere shapewear badedragter hos

Zalando

Nordstrom

Ellos

Boozt

Asos

 

Artiklen indeholder affiliate links.

Læs mere om