Gå til hovedindhold

Fyld dit liv med nydelse og få din drømmekrop

Her får du et enkelt og brugbart tip til at slipper af med de overflødige kilo OG skaber et liv, du elsker.

Her får du et enkelt og brugbart tip til at slipper af med de overflødige kilo OG skaber et liv, du elsker.

Vægttab og fastholdelse af sunde vaner er utrolig komplekst. I virkeligheden vil vi jo alle sammen ”bare” være lykkelige. Vi vil vågne op hver morgen og glæde os over vores liv og glæde os til den dag, vi skal til at gå i gang med. Og når vi oplever, at vi ikke gør det, har vi brug for at finde løsninger. Og selvfølgelig skal vi finde en løsning. Det er faktisk meningen med livet, at det skal være skønt og sjovt. Ikke kun i weekenden, eller når vi har ferie, men hver dag.

Men i stedet for at kigge nærmere på den samlede pakke, vores liv indeholder, begynder mange at kigge på deres mavedelle. Og de bilder sig ind, at hvis de bare taber 5 (10, 20) kilo, vil de blive lykkelige. Og elske sig selv.

Læs også: Spis, drik og elsk dig til et vægttab

Men i stedet for at blive ved med at kæmpe mod din krop så samarbejd med den. Spørg dig selv, hvad der i virkeligheden skal til, for at du kan vågne op hver dag og føle dig lykkelig. Hvilken følelse er det, du gerne vil opnå ved at tabe dig? Og hvad ville du gøre I DAG, hvis du havde din drømmekrop?

Og gå så ud og gør det! Når du fylder dit liv med nydelse og lytter til dine egne behov, så behøver du ikke at dulme med en pose kanelgifler på vej hjem fra arbejde.

Og det er sådan, du slipper af med de overflødige kilo OG skaber et liv, du elsker!

Læs også: 10 tips, der får din LCHF-livsstil til at glide lettere