Gå til hovedindhold

Hold styr på kalorierne med nyt madunivers

Vil du gerne leve sundt, men har svært ved at holde styr på kalorierne? Så er der heldigvis hjælp at hente! På spisbedre.dk kan du nemlig vælge mellem tusindvis af opskrifter, der alle indeholder informationer om næringsindhold og kaloriefordeling.

Det kan nogle gange være noget af en opgave at holde styr på den mad, du indtager – hvor mange kulhydrater er der i, overstiger fedtmængden det, du må indtage, og hvor store portioner må du egentlig spise?

Der er meget at have for øje, hvis du vil leve sundt – og nemt er det bestemt ikke. Men det er der heldigvis en løsning på nu.

Det helt nye site, spisbedre.dk, guider dig nemlig let gennem madjunglen og hjælper dig med kalorie-matematikken. På sitet finder du tusindvis af opskrifter, alle med en angivelse af kalorier pr. person, samt fordelingen af kalorier mellem kulhydrater, fedt og protein.

Så bliver det altså ikke meget nemmere.

Vegetar, glutenallergiker eller laktoseintolerant?

Der er også hjælp at hente til dig, der er vegetar eller som undgår gluten og laktose. På spisbedre.dk skal du blot klikke på det ord, der er din kostpræference, og vupti – så bliver du kun præsenteret for de opskrifter, der passer til lige netop dig.  Og finder du nogle opskrifter, du bliver glad for, så kan du heldigvis også gemme dem i din personlige kogebog, så de nemt kan findes frem igen.

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er meget begejstrede for det nye site, men det ér altså også smart. Her kan du kort få et overblik over nogle af de andre funktioner, der gør det nemmere for dig at sortere i opskrifterne, så de passer til dig og din husstand.

Op- og nedskaler opskriften efter hvor mange der kommer til bords

Vi kender det alle: Opskriften på brunchboller er til 16 stk., men du skal bruge 20 stk. Spisbedre.dk har gjort det nemt at skalere opskriften: Du angiver blot det rette antal stk. eller personer, og udregningen sker automatisk.

Opskrifter fra hele verden

Er du kommet hjem fra en rejse og har fyldt krydderiskuffen med udenlandske krydderier, så søg opskrifter frem fra landet, du har besøgt, og find lækker inspiration.

Inspiration til alle måltider

Søger du inspiration til fx grillretter? Så kan du ved blot et enkelt klik på ”grill” i menuen søge blandt alle vores mange grillopskrifter og finde alt fra opskrifter på marinader til det perfekte tilbehør.

Når tiden er knap

Når du søger efter en opskrift, kan du angive, hvor lang tid du vurderer at have i køkkenet. 

Alle disse funktioner og meget mere finder du, hvios du trykker "Udvidet søgning" på spisbedre.dk