Gå til hovedindhold

Husk at fejre dig selv

Har du husket at fejre dig selv for nylig?

Du skal fejre dig selv ind i mellem 

Mange er gode til at stille krav til sig selv. Og vi er gode til at bebrejde os selv, når vi mislykkes med noget, vi har sat os for. Omvendt er de færreste gode til at anerkende deres succeser og fejre, når de lykkes med noget. Vi tager det som en selvfølge, at vi får lavet sund mad, at vi får motioneret, at vi hjælper andre, og at vi gør en indsats på arbejdet. Men hvornår har du sidst fejret dig selv ud over på din fødselsdag? 

Din hjerne reagerer positivt på belønning, så hvis du hylder dine små succeser, programmerer du din hjerne til at ville have mere. Så sæt dig for at fejre dig selv, hver gang du overholder dine aftaler og når dine mål. Har du en hel uge drukket to liter væske dagligt, eller er du alle hverdage i ugens løb gået i seng inden klokken 22? Så giv dig selv en belønning. 

En smuk buket blomster, eller måske lægger du lidt til side til en større ting, du ønsker dig. Du kan også anerkende din succes ved at dække op til aftensmad med din fineste dug, stearinlys og servietter, eller du kan skåle i danskvand i et fint glas. Hovedsagen er, at du husker at anerkende dig selv for alt det gode, du gør.