Gå til hovedindhold

Slankekur – Find DIN vej til et slankere liv

Drømmer du om et varigt vægttab, kræver det en livsstilsændring – og det kan en slankekur hjælpe dig med. Tag testen og find DIN slankekur.

Drømmer du om et varigt vægttab, kræver det en livsstilsændring – og det kan en slankekur hjælpe dig med. Tag testen og find DIN slankekur.

Mange forveksler ordet ’kur’ med en bestemt måde at tabe sig på, indenfor en bestemt periode. Men sådan behøver opskriften på en slankekur ikke at være. Hvis du finder den slankekur, der passer bedst til dig og dine behov, kan den let og bekvemt blive en del af dit liv, uden at du vil føle det som en sur tjans at tabe dig. Og mange af slankekurenes principper kan du sagtens bruge, når du når til vedligeholdelsen af dit vægttab.

Tænk dig om før du vælger slankekur

Et succesfuldt vægttab handler nemlig om at finde de principper, der balancerer bedst med dit temperament. Er du fx mest til at spise efter nogle faste, men enkle, principper hele ugen? Eller er du mest til at spise, hvad du vil og faste i korte perioder? Kan du undvære kulhydrater? Og kan du se dig selv tælle kalorier og veje din mad?

Der dukker mange spørgsmål op, som du kun selv kan svare på. Det er altafgørende for resultatet af dit vægttab, at du gør dig klart, hvilke kriterier du har for din slankekur, inden du går i gang.

Læs også: 5 grundregler for en succesfuld slankekur

Hvilken slankekur er du?

På Slankeklubben.dk står vi klar til at hjælpe dig. Det kan være svært at vide på forhånd, hvilken slankekur, der falder bedst i din smag, men vi har forsøgt at gøre valget lidt lettere for dig med denne test:

TAG TESTEN: Hvilken slankekur er du?

OBS:
Når du besvarer spørgsmålene i vores test, er det vigtigt, at du er ærlig og kun tænker på dig selv og ikke resten af din familie. Du kender dig selv bedst, og hvis du har en drøm om et vægttab; hvad enten det drejer sig om 5 eller 25 kilo, så vil din familie helt sikkert støtte dig i dit slankeprojekt. Dit vægttab vil gavne dig selv og ikke mindst din familie, da den energi, glæde og overskud et vægttab skaber, i den grad vil smitte af.

Læs også: Saboterer din partner dit vægttab?

Opskrifter til hele familien 

Selvom du er på slankekur, behøver resten af din familie ikke at være det. For mange er det en stopklods fra starten, fordi tanken om at det bliver for besværligt, at få det til at passe sammen med familiens smag og behag, på forhånd får folk til at give op. Men det er altså en dårlig undskyldning.

På Slankeklubben.dk kan du finde hundredevis af nemme, lækre og sunde opskrifter, der vil få din familie til at elske din slankekur, uden at lide savn af den gode smag. På Slankeklubben.dk skal det smage godt at tabe sig – men alle vores opskrifter kan sagtens nydes af andre, der ikke er i gang med et vægttab, så længe de ikke følger alle slankekurens principper.

Hvis Slankeklubben.dk’s test viser, at LCHF er den bedste slankekur til dig, vil du få glæde af at læse vores artikel ’Kunsten at spise ude på LCHF’ – for en ting er at spise derhjemme, hvor du selv vælger dagens ret, en anden er at blive inviteret på mad.

Slankeklubben.dk – til dig, der vil have hurtige resultater

På Slankeklubben.dk er det gratis og uforpligtende at være med.

Du får:
● De bedste slankekure samlet på ét sted
● Brugbare guides og kostplaner
● Masser af sunde og lækre opskrifter
● Chatforum – mød andre i samme båd
● Inspirerende artikler
● Tips og tricks

Vi stiller ingen krav. Det eneste vi ønsker, er at du får det godt med dig selv – på dine præmisser og i dit tempo.

Læs også: Holder din slankekur kun i 5 dage?