Gå til hovedindhold

Spis og støt en god sag

Spis & Støt er navnet på Kræftens Bekæmpelses nye event, hvor du kan nyde en lækker 3-retters menu til kun 250 kr. og samtidig støtte kampen mod kræft med 40 kr.

Spis & Støt er navnet på Kræftens Bekæmpelses nye event, hvor du kan nyde en lækker 3-retters menu til kun 250 kr. og samtidig støtte kampen mod kræft med 40 kr.

Nu kan du spise dig til god samvittighed. I starten af juni slår Kræftens Bekæmpelse dørene op for deres nye og fine indsamlingsevent i samarbejde med landets bedste restauranter. 40 kr. af billetprisen går til Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål:

♥ Forskning i kræft
♥ Forbyggelse af kræft
♥ Hjælp til patienter og pårørende

Eventchef i Kræftens Bekæmpelse, Lise Atzen Bjerregaard fortæller:
”Kræft er en af de sygdomme, som flest mennesker dør af i Danmark, og vi bliver alle på et eller andet tidspunkt i livet berørt af den – enten som patient eller pårørende. Derfor håber vi, at så mange danskere som muligt vil besøge restauranterne og nyde en dejlig middag i uge 23 samtidig med, at de støtter vores arbejde med at bekæmpe kræft.”

Sådan støtter du den gode sag

Eventen foregår fra 1. til 7. juni 2015, men du kan allerede nu købe din menubillet på Spisogstøt.dk - her kan du også læse meget mere om arrangementet.

Når du køber din menubillet, vælger du selv, hvor du vil spise – 62 af landets bedste restauranter, herunder michelin-restauranterne AOC og Grønbæk & Churchill, bakker op om den gode sag, så der er rig mulighed for at få en fantastisk madoplevelse, samtidig med at du støtter den gode sag. Når du vælger restaurant, kan du se, hvilken Spis & Støt-menu de serverer i uge 23.

Der er i alt 25.000 billetter til salg.

(Kilde: cancer.dk)