Gå til hovedindhold

Suzy tabte 40 kilo og opfandt slankekuren Sense

Foto: Skovdal Nordic / Jacob Ljørring
Suzy Wengel opfandt Sense, Danmarks helt store slankedille, fordi hun selv trængte til at tabe sig. Og det har hun haft stor succes med!

Sense er Danmarks helt store slanke-dille lige nu. Tusindvis af mennesker har allerede tabt sig tusindvis af kilo ved at følge principperne i Sense, og nu er livsstilen også ved at slå igennem i resten af Norden, Tyskland og USA.

Danske Suzy Wengel opfandt Sense, da hun selv havde brug for at tabe sig. Efter sin anden graviditet vejede hun tæt på 100 kilo, og hun blev ked af det ved synet af hendes gigantiske ben ved siden af hendes nyfødte drengs lille krop. Noget skulle gøres.

Sense er sund fornuft

I stedet for at kaste sig over en tilfældig kur brugte hun sin fornuft. Hun lavede en grundig research og satte sig ind i, hvad der virker, og hvordan kulhydrat, protein, fedt og alkohol påvirker kroppen. Hun fandt informationer på nettet, i bøger og så dokumentarprogrammer.

Ud fra al sin viden lavede hun sine egne regler, og ved at følge disse regler tabte hun sig 40 kilo på blot ni måneder.

Siden uddannede Suzy sig til vægtkonsulent og kostvejleder, og i dag ejer hun 'Center for vægttab' i Langeskov på Fyn. Hun skrev en bog 'Sense – slank med fornuft', hvor hun grundigt og pædagogisk forklarer de kostprincipper, der i dag udgør kernen i Sense. Bogen storsælger og er grundbog for Danmarks hotteste slankekur lige nu.

– Det er jo bare sund fornuft, siger hun om Sense.

Tab et halvt kilo om ugen

Hvis du er vedholdende, spiser fornuftigt og undgår ekstra kalorier fra usmart mad og drikkevarer, så taber du dig. Ved at følge Sense-principperne, vil du tabe dig 400-800 gram om ugen i gennemsnit.

– Folk kan spise det, de plejer, bare med en anden fordeling, forklarer Suzy.

I Ude og Hjemme nr. 3, der udkommer onsdag den 18. januar 2017 får du en stor guide til grundprincipperne i Sense, en madplan til 7 dage med kuren samt 24 lækre opskrifter på hverdagsmad efter Sense-principperne.

Læs mere om